17. září 2018 • 17:48

TOP 5 trumfů pro Ligu mistrů: mexický zázrak, Müller i zkušený střelec

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekání je u konce! Liga mistrů je konečně zpátky a fotbaloví fanoušci se můžou těšit nejen na kvalitní fotbal, ale i na nové výzvy v Sazka Fantasy. Podívejte se na výběr pěti tajných trumfů pro úvodní kolo, ve kterém najdete známá jména i skryté hvězdy z ne úplně TOP týmů. Na které hráče by se mohlo vyplatit ukázat?



Paco Alcácer - 6,3 milionů

Borussia Dortmund
útočník

V Barceloně dostával šanci po minutkách, a to ještě v lepším případě. Po přesunu do Německa ale zase objevuje starou formu. Španělský útočník se v lize blýskl nádherným gólem a v aktuální sezoně by měl být hlavní ofenzivní zbraní Dortmundu. Obranu belgických Brugg by měl prohnat.

Hirving Lozano - 11 milionů

PSV Eindhoven
útočník

Ovládl tabulku střelců nizozemské ligy, zazářil na MS... až je trochu s podivem, že neodešel do většího klubu a dál obléká dres PSV. O víkendu se mexický šikula s přezdívkou "Chucky" podílel na sedmigólové demolici Den Haagu, teď ho čeká větší výzva - sestřelit Barcelonu.

Klaas-Jan Huntelaar - 9,5 milionů

Ajax Amsterdam
útočník

Ještě nepatří do starého železa! Bývalý snajpr Realu Madrid či Schalke v pěti ligových duelech nastřílel šest branek a pořád patří k oporám ambiciózního Ajaxu Amsterdam. Pětatřicetiletý "Hunter" si ve středu může smlsnout na řeckém AEK, které by mělo být nejlehčím soupeřem ve skupině.

Sestav si vlastní tým z hráčů Ligy mistrů a hraj o ceny za 55 tisíc >>>

Sestava Ligy mistrů na Sazka FantasyFoto Sazka

Thomas Müller - 11,5 milionů

Bayern Mnichov
útočník

Tři zápasy, dva góly - takovou statistikou přispěl Thomas Müller k úspěšnému vykročení Bayernu do nové sezony. Právě on by mohl být tajnou zbraní Bayernu v prvním zápase Ligy mistrů proti Benfice, která jistě bude dávat pozor především na Roberta Lewandowského a Arjena Robbena. I ti jsou zatím dvougólovými střelci.

Gabriel Jesus - 12,4 milionů

Manchester City
útočník

Lyon je ambiciózní, ale na úvod nového ročníku Ligy mistrů má trochu smůlu, schytal jednoho z největších favoritů. Úřadujícímu mistrovi Premier League, Manchesteru City, sice nejspíš bude chybět Sergio Agüero, nejlepšího střelce historie týmu ale může plynule zastoupit mladý Brazilec Gabriel Jesus. V minulém ročníku i z pozice náhradníka nasázel 13 ligových branek, rozhodně může být esem Citizens.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud