2. října 2020 • 10:22

Pravděpodobné sestavy: Slavia bez Coufala, připíše si Sparta šestou výhru?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší fotbalová liga pokračuje a s ní i oblíbená Sazka Fantasy! Šesté kolo zahájí dnes večer duel Slovácka s nováčkem z Pardubic. Jak si poradí Slavia bez Vladimíra Coufala, který přestoupil do West Hamu? Vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 220 tisíc korun.



Slovácko - PardubiceFoto Sport
Oba týmy mají stejný počet bodů, domácí Slovácko ale odehrálo o zápas méně (odložený duel s Příbramí). Venku Pardubice ještě nebodovaly a nevstřelily jedinou branku. Slovácko doma zvítězí, možná i s nulou vzadu. Proto bychom vsadili na Víta Nemravu - 9,8 milionů.

Opava - TepliceFoto Sport
Opava stále čeká na první vítězství. Oba celky inkasovaly podobný počet branek. Vzájemná bilance z poslední doby nahrává Teplicím, ale předešlý duel skončil remízou. Mohl by se trefit Pavel Zavadil za 7,3 milionů.

Boleslav - BudějoviceFoto Sport
Budějovice ve čtyřech odehraných zápasech ještě nevyhrály, Boleslav nasbírala v pěti duelech čtyři body. Forma Středočechů se lehce zvedla, dvakrát po sobě udrželi čisté konto. V sestavě by neměl chybět Ondřej Zahustel (9,4 milionů).

Brno - KarvináFoto Sport
Karviná vypadla v týdnu z poháru, když doma nestačila překvapivě na Vlašim. Brno se zase vzpamatovává ze špatného startu do soutěže. Lze očekávat vyrovnaný duel, ve kterém nepřekvapí remíza. Za domácí by se mohl prosadit Antonín Růsek 10,2 milionů.

Sparta - JablonecFoto Sport
Sparta zůstává stoprocentní. Týmu kouče Kotala se daří především v útoku. V každém ligovém utkání se trefi l celek z Letné minimálně třikrát! Na Letné neskóroval Jablonec už třikrát v řadě. Trefí se Lukáš Juliš (13 milionů).

Liberec - PříbramFoto Sport
Liberec má v nohách duel s APOELEM, což bude znát. Nad druhou stranu do Liberce přijede Příbram, která je venku dlouhodobě zoufalá, letos na první výhru v soutěži teprve čeká. V tomto utkání bychom vsadili na Michaela Rabušice (8,3 milionů).

Bohemians - ZlínFoto Sport
Zlín měl výborný vstup do sezony, ale v posledních zápasech se tým zadrhl, když prohrál třikrát v řadě. Bohemka je doma od minulé sezony hodně silná. V sestavě by neměl chybět Josef Jindřišek za 9,6 milionů.

Olomouc - PlzeňFoto Sport
Sigma si vede dobře, má už 12 bodů. Olomouc měla štěstí s Libercem i Zlínem, s oslabeným Brnem to bylo nahoru dolů, jen proti Bohemce dominovala. Za Plzeň by se mohl prosadit Aleš Čermák - 11,3 milionů.

Baník - SlaviaFoto Sport
Slavia prohrála v Dánsku, přesto zůstávají Pražané na půdě Baníku favoritem. Tým kouče Trpišovského disponuje kvalitním a vyrovnaným kádrem, což se potvrdilo už před týdnem, když doma v „béčkovém“ složení přejela nepříjemné Slovácko. Jan Bořil (9,2 milionů) je jistota.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud