20. dubna 2021 • 12:16

Pravděpodobné sestavy: Slavia hostí Zlín v krizi, Spartu čeká boj s Pardubicemi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osmadvacáté kolo české nejvyšší fotbalové soutěže je tady! Už v 15 hodin ho zahájí zápasy Baníku s Mladou Boleslaví a Českých Budějovic s Olomoucí. Večer pak Jablonec s Karvinou. Ve středu hrají největší tuzemské týmy. Plzeň v Teplicích, Sparta v Ďolíčku proti Pardubicím a Slavia hostí Zlín. Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a nezapomeň, že v každém kole se i nadále hraje o ceny za téměř šest tisíc korun.



Baník Ostrava - Mladá BoleslavFoto Foto Sport

Oba týmy zůstávají v letošní sezoně za očekáváním. Hosté jsou na tom hůř a bojují o záchranu. Dokážou dosáhnout na body v Ostravě? Nebude to snadné, Baník pod novým trenérem Ondřejem Smetanou na domácím hřišti hrál dvakrát a získal plný počet bodů za drtivá vítězství 5:0 nad Příbramí a 3:0 nad Opavou. Zajímavou možností je Dyjan Carlos de Azevedo (10 milionů).

České Budějovice - OlomoucFoto Foto Sport

Jihočeši se na jaře velmi trápí, nevyhráli už devětkrát v řadě. Jejich největší slabinou je neproduktivní útok. Olomouc zase v posledních třech zápasech (včetně poháru) na hřištích soupeřů z druhé poloviny tabulky uspěla s čistým kontem. Zkuste si do svého týmu přidat někoho z defenzivy Sigmy.

Jablonec - KarvináFoto Foto Sport

MFK se po návratu kouče Josefa Webera zvedá. Nedá se však předpokládat, že uspěje na hřišti rozjetého Jablonce. Petr Rada se přitom v útoku nemůže opřít o góly Martina Doležala. Prosadit by se však mohl Ivan Schranz (12,1 milionů), který dal gól v posledních dvou zápasech proti Plzni a Spartě.

Příbram - BohemiansFoto Foto Sport

Příbram poprvé od 12. prosince 2020 v lize vyhrála, obě vítězství mají stejného soupeře. Středočeši totiž v obou případech porazili 1:0 Zlín. Zvedá se tedy družina kouče Jozefa Valachoviče? Moc gólů nečekejte, ani Klokani nejsou ofenzivní mašinou. Dobré výkony spíš předvedou brankáři a obránci.

Slovácko - Zbrojovka BrnoFoto Foto Sport

Domácí si jednoznačně budou chtít spravit chuť po dvou porážkách od Pardubic a Sparty. Brno je ideální soupeř. Proti Spartě byl velmi živý Jan Kliment (9,2 milionů), ale jeho tutovku zlikvidoval Florin Nita. Proti Zborojovce se vrátí mezi střelce!

Opava - LiberecFoto Foto Sport

U obou týmu registrujeme propad formy. Hosté z Liberce čtyřikrát po sobě nezvítězili, domácí SFC rovnou čtyřikrát v řadě prohrál. Náladu si zlepší Severočeši. Mezi střelce by se na jejich straně díky absencím Rabušice a Mosquery mohl zapsat Imad Rondič (7,1 milionů).

Teplice - PlzeňFoto Foto Sport

Poslední vzájemný duel ovládli jednoznačně fotbalisté Viktorie, kteří v Doosan Aréně uštědřili Teplicím debakl 7:0. Tak výrazné to Na Stínadlech nebude, ale Plzeň je favoritem zápasu. Navíc má ve formě útočníka Jeana-Davida Beauguela (11,6 milionů), který dá gól!

Pardubice - SpartaFoto Foto Sport

Sparta v boji o druhé místo v tabulce napravila porážku z Jablonce a doma udolala Slovácko 1:0. Pardubice ale hrají v slušné formě, vyhrály dvakrát po sobě a pro Letenské nebudou snadným soustem. Gólu by se mohl konečně dočkat Adam Hložek (10,8 milionů).

Slavia - ZlínFoto Foto Sport

Zápas v Edenu má jasného favorita. Slávisté mají na poslední vzájemný zápas příjemné vzpomínky, když ve Zlíně zvítězili drtivě 6:2. Proti trápícím se Ševcům, kteří prohráli čtyřikrát v řadě, by mohl skórovat Jan Kuchta (9,9 milionů). Naposled je totiž sestřelil hattrickem.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud