27. srpna 2021 • 09:15

Pravděpodobné sestavy: dostane se Liberec z posledního místa?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šesté kolo české nejvyšší fotbalové soutěže je tady! Zítra v 16 hodin ho zahájí hned tři utkání najednou. Zvládne Liberec domácí zápas se Zlínem a odlepí se ze dna tabulky? Slavia může v neděli rozstřílet Karvinou. Kdo by se mohl prosadit? Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun!



Slovácko - PardubiceFoto Sport
Domácí i letos potvrzují, že aktuálně v lize patří do top šestky. Slovácko nasbíralo v pěti kolech deset bodů. Ztrácelo body pouze se silnými soupeři. Pardubice za minulými výkony zaostávají, nic na tom nemění ani první výhra v minulém kole nad Bohemkou. Domácí gólman Filip Nguyen (8,6 milionů) udrží čisté konto. 

Liberec - ZlínFoto Sport
Do Liberce, který je s jedním bodem poslední, naštěstí zavítá oblíbený soupeř, a tak Slovan má šanci se vzchopit. U Nisy porazil Fastav třikrát v řadě, aniž by inkasoval jediný gól. Vstřelená branka dodá domácímu mužstvu sebevědomí a utkání dovede do vítězného konce. Trefí se Michael Rabušic (8 milionů).

Baník - BoleslavFoto Sport
Mladá Boleslav má oproti minulé sezoně silnou osu týmu. Zkušení stopeři, kreativní záložník i skvělý střelec Milan Škoda (9,9 milionů) jsou obklopeni dravým mládím. Také Baník se posunul, zejména doma střílí hodně branek.

Sparta - BudějoviceFoto Sport
Spartě se v lize zatím daří, z pěti utkání zaknihovala čtyři výhry a jednu remízu. Defenziva v čele s gólmanem Florinem Nitou (11,7 milionů) zároveň třikrát udržela čisté konto, z toho dvakrát doma na Letné. Družina kouče Vrby hraje před svými fanoušky nátlakově, hosté se tak budou především bránit a spoléhat na brejky. Budějovice jsou lepší doma než venku, což se podepíše pod konečný výsledek.

Bohemians - TepliceFoto Sport
Severočechy trápí slabá defenziva, deset inkasovaných branek v pěti duelech není málo. Teplice s Bohemkou prohrály v létě oba přípravné zápasy, porazit domácí nedokázaly ani jednou z posledních čtyř ligových duelů. Bohemka rovněž hledá formu, ale v některých zápasech nebyl herní projev týmu špatný. Domácí prostředí Pražanům nakonec ale přece jen pomůže a poprvé zvítězí.

Olomouc - JablonecFoto Sport
Herní nuda z poslední sezony je v podání Sigmy pryč. Pod staronovým trenérem hraje o poznání ofenzivněji, což se promítá i do aktuálních výsledků. V zápasech padá spousta branek, a to zatím vždy na obou stranách hřiště. Ani hosté nevyjdou nyní gólově naprázdno. Prosadí se Martin Doležal (8,3 milionů).

Hradec - PlzeňFoto Sport
Plzeň vede ligu bez „ztráty kytičky“, další tři body může přidat v Mladé Boleslavi, kde hraje své domácí zápasy nováček z Hradce Králové. „Votroci“ na první výhru mezi elitou stále čekají, tým se trápí v koncovce. Nějaké body do Sazka Fantasy by mohl udělat Jean-David Beauguel (9 milionů).

Karviná - SlaviaFoto Sport
Slavia je jasným favoritem navzdory čtvrtečnímu poháru. Karviná se v novém ročníku trápí v defenzivě i výsledkově, s průměrem dvou inkasovaných gólů na zápas se boduje složitě. Úřadující mistr v lize naopak ještě nezaváhal, naposledy dokázal porazit Baník i s hráči širšího kádru. Hosté zvítězí a natáhnou sérii 50 ligových duelů bez porážky. V utkání padnou alespoň 3 branky.

Nejlepší hráči 5. kola v Sazka Fantasy

TOP sestava 5. kola Sazka FantasyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud