11. srpna 2014 • 16:03

Slavia je před Spartou? Orgasmus až do rána, píší fanoušci

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozitivnější nálada v táboře Slavie už dlouho nevládla. Po vítězství 4:1 nad Libercem se dokonce tým z Edenu uvelebil na prvním místě Synot ligy o skóre před mistrovskou Spartou. S tak fantastickým rozjezdem do nové sezony počítal jen málokterý fanoušek červenobílých. Z reakcí na internetu je to poznat. Mezi sparťanskými příznivci zase převládá údiv, jak rychle se tradiční rival oklepal ze sezony hrůzy, ve které málem sestoupil do druhé ligy.



Krátce po konci zápasu s Libercem nebyl na diskuzním fóru oficiálních slávistických stránek nouze o nadšené vzkazy. „Dobrý bože, to je orgasmus, který vydrží až do rána...,“ napsal třeba fanoušek ManGo.

Fanoušek Ezechiel nebyl jediný, kdo přičítá zásluhy na slávistické obrodě trenéru Miroslavu Beránkovi. „Je neuvěřitelný, co se změní za 2 měsíce. Po ostudě s Ostravou jsem přál i tu druhou ligu a nyní je ten tým naprosto vyměněn, bojuje, jezdí po zadku, chce hrát a co víc : CHCE VYHRÁVAT! Tedy pane Beránku, jak si tohle ten marnej tým naučil, klobouk dolů?!“ ptá se nevěřícně.

Od jiných přispěvovatelů se objevovaly výtky k výkonu některých hráčů. Uživatel Tom_iho widway však všechny upozornil, že nechybělo moc a místo euforie v první lize mohla Slavia v této době začínat druholigovou sezonu. „Čili bych zanechal rouhání a vrtání se v malichernostech. Buďme rádi, že už máme nějaké body. V červenci jsem se bál pustit internet, takže mi dneska nějakej kiks Baéze vůbec nezajímá!“

Na Twitteru se vyskytla narážka na úžasnou formu nejlepšího střelce Milana Škody a záložníka Jaromíra Zmrhala.

Kompletní sestřih: Slavia Praha - Liberec 4:1
Video se připravuje ...

Naopak na diskuzním fóru fanouškovské stránky spartaforever.cz její čtenáři sledovali, jak se Slavia přidává góly do liberecké sítě a tím se i v ligovém pořadí dostává před úřadujícího mistra. „Má noční můra... slývyje bude týden před námi, my s tím nemůžeme nic dělat a jejich stříkání je slyšet až tady v Harrachově! A původně to měl být hezký a romantický večer s úplňkem. Teď mi může vlézt celý měsíc na hrb!“

Příbram - Sparta Praha: kompletní sestřih
Video se připravuje ...

Radost hráčů Slavie. Sešívaní zničili Liberec 4:1 a vedou ligu
Radost hráčů Slavie. Sešívaní zničili Liberec 4:1 a vedou ligu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud