Jan Podroužek
14. září 2014 • 12:19

Příbram vyhodila Čuhela. Náhrada? Nejspíš Pavel Tobiáš

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Včera večer, chvíli po vysoké domácí porážce od Jablonce 1:4, se vedení Příbrami rozhodlo ukončit spolupráci s trenérem Petrem Čuhelem. Klub shání náhradu, mužstvo zatím povedou asistenti Petr Maléř s Marcelem Máchou. V zákulisí se hovořilo, že by mohl přijít bývalý kouč reprezentace a Sparty Jozef Chovanec, podle informací Sportu ale pozici převezme současný šéftrenér mládeže v Příbrami Pavel Tobiáš



KOMPLETNÍ SESTŘIH: Příbram - Jablonec 1:4
Video se připravuje ...

Po sedmi kolech nemá Příbram na kontě ani jednu výhru. V posledních dvou domácích zápasech dvakrát selhala. S Bohemians 1:3 a s Jabloncem 1:4. Druhá porážka znamená konec Petra Čuhela z důvodů neuspokojivých výsledků.

Středočeši jsou jediným týmem v lize, který ještě nevytěžil z utkání tři body a se dvěma remízami zakončují tabulku. Jde o druhou trenérskou změnu v novém ročníku. Jako první se balil Dušan Uhrin ml. z Plzně.

Čuhel už působil v Příbrami coby trenér áčka v roce 2009. Jeho čerstvě ukončené angažmá trvalo od října 2013 do včerejšího večera, tedy zhruba 11 měsíců. Podle některých informací se novým šéfem lavičky U Litavky nejspíš stane Pavel Tobiáš, současný šéftrenér příbramské akademie.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud