16. února 2015 • 15:18

Teplice hledají trenéra. Jedním z favoritů je prý Petr Rada

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Teplice se teprve sbírají z šoku po nečekaném konci trenéra Zdeňka Ščasného, ale pár dní před startem ligy musí klub ze Stínadel každopádně řešit jeho nástupce. Podle informací iSport.cz by mohl být hlavním kandidátem na místo kouče Petr Rada, jenž už v minulosti v klubu působil.



Teplice jsou po podzimu v Synot lize na šestém místě a zdálo se, že jsou v klidu a nemůže je nic rozházet. Jenže opak je pravdou. V pondělí se dostala na veřejnost informace, že v klubu končí hlavní kouč Zdeněk Ščasný a severočeský klub tak musí akutně řešit pozici trenéra.

Teplice na svém webu napsaly, že do tiskové konference, kterou přesunuly na čtvrtek, nebudou vydávat k situaci žádné komentáře. Nicméně pozici hlavního kouče musejí obsadit, tým vstoupí do jara už v sobotu domácím duelem s Baníkem Ostrava. Podle informací iSport.cz je jedním z favoritů na volné místo Petr Rada. Už během odpoledne by se měl kouč sejít s vedením klubu a měli by jednat o možném angažmá.

Rada v září loňského roku skončil v Jihlavě a momentálně je bez angažmá. V minulosti již v Teplicích několikrát působil (2000-2001, 2007-2008, 2011-2012) a nešel by tedy do neznámého prostředí.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud