22. srpna 2015 • 04:55

Jako Matějovský? Magerovi ostrý skluz prošel, divil se Švancara

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boleslavský útočník Lukáš Magera sice vstřelil v ligovém utkání se Zlínem (5:2) dvě branky a pomohl Středočechům k výhře, v utkání se však předvedl i ostrým skluzem, který mu prošel bez trestu. V 31. minutě totiž nebezpečně zajel do hostujícího Diega Živuliče. Jeho zákrok nápadně připomínal faul Marka Matějovského z duelu proti CSKA, po kterém byl sparťanský záložník vyloučen, sudí Pavel Královec však zákrok boleslavského hráče neocenil ani žlutou kartou.



Každý si ještě dnes vzpomene na situaci z odvetného utkání v předkole Ligy mistrů Sparty proti CSKA (2:3), kdy Marek Matějovský zajel do hráče ruského týmu a italský sudí ho okamžitě vyloučil.

O pár týdnu později se podobný zákrok stal v Mladé Boleslavi v zápase se Zlínem. Domácí Lukáš Magera jde velmi nebezpečně do souboje s Diegem Živuličem a i když odehraje míč, trefí při tom ošklivě i zlínského fotbalistu.

Mladá Boleslav - Zlín: Ostrý skluz Lukáše Magery na Živuliče
Video se připravuje ...

Zatímco se Magera ihned divil, proč sudí píská, Živulič se svíjel v bolestech na zemi. Expert České televize Petr Švancara volal alespoň po žluté kartě. „Za něco podobného dostal Marek Matějovský červenou kartu. Tady se dalo minimálně žlutit,“ kroutil hlavou Švancara, který utkání spolukomentoval.

Sudí Pavel Královec však žlutý kartonek z kapsy nevytáhl. Pouze nařídil standardní situaci pro Zlín a nechal Mageru hrát dál. Ten pak vstřelil ještě jednu branku a stal se mužem celého zápasu.

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Zlín 5:2
Video se připravuje ...

Róbert Matějov (vlevo) a Aleš Čermák v utkání Mladá Boleslav - Fastav Zlín
Róbert Matějov (vlevo) a Aleš Čermák v utkání Mladá Boleslav - Fastav Zlín

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud