29. září 2015 • 11:57

FOTBALISTA MĚSÍCE: V září jsou ve výběru Čermák, Ďuriš a Řezníček

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za měsíc září kandidují záložník Aleš Čermák z Mladé Boleslavi a útočníci Michal Ďuriš z Plzně a Jakub Řezníček z Brna. Mezi trenéry se o ocenění v anketě Ligové fotbalové asociace ucházejí kouč Mladé Boleslavi Karel Jarolím, plzeňský Karel Krejčí a Dušan Uhrin mladší ze Slavie.



Čermák má velký podíl na současné dobré formě Mladé Boleslavi. Dvacetiletý fotbalista hostující ze Sparty dal gól proti Jablonci i Teplicím. Slovák Ďuriš prožívá v plzeňském útoku povedený vstup do sezony a branku vstřelil v každém ze tří zářijových duelů. Řezníček se po letním příchodu do Zbrojovky střelecky "probudil" a Slovácku i Dukle nasázel po dvou brankách.

Jarolím ve třech zářijových kolech dovedl Středočechy k remíze se Slavií a výhrám nad Teplicemi a Jabloncem. Krejčí si prodloužil vítěznou sérii na lavičce Viktorie, která si v devátém kalendářním měsíci poradila s Příbramí, Bohemians 1905 i Libercem a v tabulce už je druhá o skóre za Spartou. Rozjetá Slavia s Uhrinem v září získala sedm bodů a naposledy v nedělním derby zdolala pražského rivala Spartu.

O vítězi mohou hlasovat fanoušci na oficiálních internetových stránkách ligy do čtvrtka 1. října.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud