26. října 2015 • 04:30

TŘI penalty v Jablonci? Jedna správná i přísná, další nebyla

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
  • Sudí Jiří Jech řešil při utkání v Jablonci několik zapeklitých penaltových situacíSudí Jiří Jech řešil při utkání v Jablonci několik zapeklitých penaltových situacíFOTO: Koláž iSport.cz

    Po zápase bylo o čem mluvit. Rozhodčí Jiří Jech nařídil pro Jablonec v utkání s Duklou (3:3) dvě penalty, trenér Pražanů Luboš Kozel mluvil o jedné neodpískané pro svůj tým. Jak vidí situace z gólově nejúrodnějšího utkání 11. kola Synot ligy deník Sport?

  • Štětinovo vražení

    Jablonec - Dukla: Faul Lukáše Štetiny na Matěje Hanouska a penalta Martina Pospíšila na 1:1
    Video se připravuje ...

    Domácí Matěj Hanousek vběhl ve 29. minutě do šestnáctky, Lukáš Štetina ho ze strany tvrdě srazil k zemi. V takových situacích rozhoduje intenzita vražení, a ta byla v tomto případě za hranicí pravidel. Penalta ano.

  • Beneš versus Tetour

    Jablonec - Dukla: Střet Beneše a Tetoura ve vápně domácích
    Video se připravuje ...

    Tetour si nabíhá v 54. minutě do vápna a po souboji s Vítem Benešem leží oba na zemi. Hráč Dukly chce penaltu, ale sudí Jech správně nepíská. Byl to právě Tetour, který držel Beneš za dres a pak ho za sebou v pádu stáhl.

  • Jurendičovo škobrtnutí

    Jablonec - Dukla: Pád Matěje Hanouska ve vápně a penalta Tomáše Wágnera na 3:3
    Video se připravuje ...

    Znovu Matěj Hanousek pádí v 89. minutě do šestnáctky, bránící Josip Jurendič mu – možná – lehce brnkne do lýtka a rozhodí ho. Platí známé spojení, že „kontakt tam byl“, ale to ještě nemusí být faul. Penalta to je přísná, pravdu znají jenom oba aktéři.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud