6. června 2016 • 12:41

Tvrdík a Twitter? Asi konec! Láká moc nenávisti, vysvětlil šéf Slavie

Autor: šf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Twitter nejspíš nadobro přijde o jedinečný a svérázný fenomén. Tedy pokud jde o české účty a fotbal. Jaroslav Tvrdík se na téhle sociální síti po nástupu do pražské Slavie pořádně rozjel a zavalil ho informacemi ze zákulisí klubu. Což vyvolalo obrovský ohlas. „Byla to snaha o pozitivní komunikaci, servis pro naše přátele, příznivce a fanoušky,“ říká Tvrdík. 



„Nevyznělo to ale tak pozitivně, jak jsem si myslel. Zaskočilo mě trochu, jak obrovskou komunikace získala podporu, ale řadu lidí to přivedlo k nenávisti,“ rekapituluje.

Tábor slávistických fanoušků se rozdělil na ty, kteří tweety vítali coby způsob průběžného informování, a na odpůrce, již chtěli, aby se z klubu nic předčasně nevynášelo. Jako když Tvrdík zveřejnil pět hodin před duelem v Olomouci sestavu.

„To bylo ošklivé nedorozumění v době, kdy jsem byl v Číně a neuvědomil jsem si časový posun,“ ohlíží se. Nepříznivé reakce nakonec Tvrdíka, jenž o sobě mluví jako o emocionálním člověku, přiměly k tomu, že v půlce dubna se na Twitteru odmlčel. A zřejmě nadobro.

Nový způsob kontaktu s fanoušky bude na generálním řediteli Slavie Martinu Krobovi, je to nadále jedna z priorit. „Bezesporu zůstávám příznivcem sociálních sítí, rád sleduji diskuse našich fanoušků na webu. Ale asi už se k tomu nevrátím,“ říká Tvrdík. „Na to Twitter láká příliš mnoho nenávistných reakcí. A ať chcete, nebo nechcete, tak tomu podlehnete. Vyšlo mi, že se lidsky cítím spokojenější bez toho.“

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Slavia mění vedení. Ředitelem je Krob, Tvrdík oznámil vysoké cíle
Video se připravuje ...

Slavia hledá posily novou metodou - pomáhají statistiky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud