10. srpna 2016 • 13:18

Boleslav bere Kalvodu místo Jarolíma. Opouští Frýdek po 1. kole

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav má nového trenéra, středočeský klub převezme Leoš Kalvoda. Osmapadesátiletý kouč začal sezonu v druholigovém Frýdku-Místku, v nejvyšší soutěži vedl naposledy v loňské sezoně Sigmu Olomouc, kde byl však v říjnu po deseti kolech a nepřesvědčivých výsledcích odvolán.



Nejistota v Mladé Boleslavi končí. Karel Jarolím se v pondělí s vedením středočeského klubu dohodl na tom, že se bude naplno věnovat práci u národního týmu, jeho nástupce by měl být konečně nalezen. Boleslav přivádí na lavičku z druholigového Frýdku-Místku Leoše Kalvodu.

Zkušený kouč působil v nejvyšší soutěži v Olomouci (dvakrát), Hradci Králové a ve Znojmě. Teprve v červnu se dohodl na novém angažmá ve Frýdku-Místku, který však už po prvním kole druhé ligy opustí. Premiérou pro Kalvodu bude sobotní domácí zápas proti Karviné.

"Je to pro mě opravdu těžké loučení, jelikož jsem Moravák a ve Frýdku-Místku jsem se cítil opravdu dobře. Na druhou stranu taková nabídka se neodmítá, zvláště v mém věku," řekl na webu Frýdku-Místku Kalvoda.

Mladá Boleslav hledala náhradu za odcházejícího Jarolíma dlouho. V souvislosti s ní se spekulovalo o řadě variant, naposledy byli ve hře Radoslav Látal nebo Martin Svědík.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud