3. prosince 2016 • 17:09

Škoda ve Slavii zůstane! Mluvil i o sexu a nové přezdívce pro Hušbauera

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Slavii panuje velká pohoda. To se potvrdilo i na závěrečné akci po ligovém podzimu, kdy vedení otevřelo Eden zástupům fanoušků. Ti se mohli den po vítězství 4:0 ve Zlíně, které potvrdilo červenobílým druhé místo v ePojisteni.cz lize, podívat po stadionu, do kabiny domácích, nebo vyzpovídat své idoly. Fanoušci měli velký zájem především o útočníka Milana Škodu, který uklidnil příznivce sdělením, že ve Slavii chce zůstat i na jaře a podělil se o svůj názor na téma sexu před utkáním.



Pohoda v Edenu byla cítit všude. Když se usadil Škoda do horkého křesla v tiskové místnosti, s první otázkou přispěchal spoluhráč Antonín Barák.

„Chtěl bych se zeptat Milana, co říkal na včerejší sprint Pepy Hušbauera?“ rozesmál publikum odkazem na situaci před čtvrtým gólem ve Zlíně. „To byla nevídaná věc. Už když jsem balón sklepával na Dušana, tak si říkám, kdo to tam takhle valí. A on Hušby. Má teď novou přezdívku Walcott,“ přirovnal ho Škoda k záložníkovi londýnského Arsenalu.

Zlín - Slavia: Hušbauer předložil míč Zmrhalovi a Slavia vede už 4:0
Video se připravuje ...

Jeden z fanoušků střelce obdivoval Škodovo umění dávat krásné branky. „Mně nevadí jakýkoliv gól, ale tenhle poslední se mi povedl,“ zasnil se při vzpomínce na elegantní přelobování zlínského brankáře, kterým zvýšil na 2:0. „Bál jsem se, aby to nešlo do břevna, protože jsem tam už ani neběžel,“ dodal.

Zlín - Slavia: Škoda jako Poborský! Krásným lobem překonal Dostála, Slavia vede 2:0
Video se připravuje ...

Dotazující taky zajímalo, kteří hráči si přidávají po tréninku. Na to měl útočník jednoznačnou odpověď. „Všichni,“ smál se.

A především potvrdil, že svoji blízkou budoucnost vidí ve Slavii. Na otázku, jestli by raději bojoval se Slavií o titul, nebo vyrazil na angažmá do Číny, měl jednoznačnou odpověď. „Na jaře určitě zůstanu, pokud mě teda nevyhodí.“

V závěru netypické tiskové konference došlo i na neobvyklá témata. Jeden z příznivců připomněl údajný zákaz sexu, který dal trenéra Pep Guardiola svým hráčům v Manchesteru City. Fanouška velmi zajímalo, jestli taková omezení fungují pod trenér Šilhavým. „Nic takového nám neříkal. Ale co jsem slyšel, tak správný profesionál nemá mít sex tři dny před a tři dny po zápase,“ pobavil Škoda.

Slavia se po úspěšném podzimu letos rozloučila s fanoušky akcí Otevíráme Eden. Příznivci si mohli prohlédnout stadion, významné trofeje, podívat se do šatny A týmu, získat fotografii s hráči i jejich podpisy. K dispozici bylo i provizorním muzeum slávy, ve kterém svoje autogramy rozdávaly klubové legendy.

Slavia otevřela Eden. Fanoušci si prohlédli stadion a užili si den s hráči
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Milan Škoda: Jsme v kontaktu se špičkou, zimní pauza bude příjemnější
Video se připravuje ...

Zlín - Slavia: Dostál podrazil Mešanoviče, Škoda proměnil penaltu a Slavia vede 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud