3. ledna 2018 • 04:56

Kadlec vybral NEJ obránce: Vyhrál Deli, Limberský dokazuje kvalitu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do české ligy se vrátil už dvakrát, naposledy v ní Václav Kadlec působí už rok a půl. Obránce v domácí soutěži zná velmi dobře. Kdo je podle něj nejnepříjemnější v HET lize? Sparťanský útočník je vidí v týmech největších rivalů. Podívejte se na video iSport TV.



Hrál v Německu, vyzkoušel si angažmá v Dánsku a nakoukl i do reprezentace. Sparťanský útočník Václav Kadlec měl během své dosavadní kariéry možnost čelit spoustě kvalitním obráncům. Kdo však podle něj patří k elitě na domácí scéně?

Jako prvního vysloví 25letý fotbalista stopera z tábora hlavního rivala slávistu Simona Deli. Reprezentant Pobřeží slonoviny je oporou zadních řad vršovického klubu již několik let.

„Myslím si, že má všechno. Je silný, docela i rychlý a dokáže rozehrát. Svým způsobem umí být na hřišti víc nepříjemný, než někteří jiní obránci. Tím však nechci tvrdit, že je zákeřný,“ říká o něm Kadlec.

Kdo jsou nejnepříjemnější obránci ligy? Václav Kadlec je vidí ve Slavii a v Plzni
Video se připravuje ...

I jeho druhá volba je z Edenu. Letní posila Jakub Jugas. „Další nepříjemný obránce, jelikož je ohromně poctivý. Mám ho rád i jako kamaráda. Má velmi podobné vlastnosti jako jeho spoluhráč Deli, akorát mu chybí lepší rozehrávka. Ale hodně roste,“ tvrdí sparťanský útočník.

Třetím nejnepříjemnějším obráncem je podle Kadlece plzeňský David Limberský . „Sice je to bek, ale narážel jsem na něj, když jsem hrával z kraje. Ať je jaký je, tak fotbalovou kvalitu má neskutečnou. Spoustu let dokazuje, že zvládá těžké zápasy, dokáže se na ně připravit a vždy si svoje odehraje.

Simon Deli patří mezi pilíře slávistické sestavy
Simon Deli patří mezi pilíře slávistické sestavy

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud