Jakub Konečný
Premium
30. října 2018 • 12:20

Krmenčík v Plzni gólově mlčí. Siegl a Střihavka řeší, jak zvládne útlum

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na každého útočníka přijde ouhor – a teď to padlo na Michaela Krmenčíka. Zní to až neuvěřitelně, ale plzeňský reprezentant se netrefil už v sedmi zápasech FORTUNA:LIGY za sebou, na gól čeká v domácí soutěži přes dva měsíce. Trenéra Pavla Vrbu to však nijak neznepokojuje. „Nemyslím si, že by to měl být nějaký velký problém,“ uvedl kouč Viktorie po nedělní výhře nad Slováckem (2:1). Jak se na Krmenčíkovu střeleckou krizi dívají Horst Siegl a David Střihavka, zjistíte v placené části článku.



Místo oslavných gest, kterými slaví vstřelenou branku, se teď chytá za hlavu po neproměněných šancích. Michael Krmenčík nedal gól už sedm ligových utkání v řadě, což se mu naposledy stalo v sezoně 2013/14.

To se však na nejvyšší úrovni teprve rozkoukával, zatímco nyní platí za hvězdu první velikosti, u které tak dlouhý střelecký půst samozřejmě budí pozornost. Na konci srpna sestřelil snajpr s číslem 15 hattrickem Mladou Boleslav – a od té doby ve FORTUNA:LIZE mlčí.

„Nevím, jestli pro to existuje nějaké vysvětlení, protože Michael trénuje furt stejně. V lize mu to tam bohužel nepadá, ale nemyslím si, že by to měl být nějaký velký problém,“ zůstává nicméně trenér Pavel Vrba úplně v klidu. „Dal gól v reprezentaci, v Madridu hrál taky velice dobře,“ připomíná, že Krmenčík střelecky zcela nevyhasl, neboť se v daném období kromě Ligy národů prosadil i dvakrát v Champions League proti CSKA Moskva. A navíc je týmu prospěšný jinak.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud