Radek Špryňar
Premium
27. prosince 2021 • 04:00

Zájem o Kuchtu. Nabídka přišla z Ruska, zdrženlivost Slavie má důvod

Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

O vybavení patřící Slavii má zájem zahraniční provenience. V tomto konkrétním případě opakovaně. Jan Kuchta je v hledáčku Lokomotivu Moskva. Za nejlepšího střelce sešívaných nabízí ruský tým devítimístnou částku. Podle informací deníku Sportu však aktuálně nejlepší český klub zachovává k transakci momentálně zdrženlivější přístup. I třeba proto, že nemá dokončené vlastní nákupy.



Před šesti měsíci se už viděl v Anglii. Nebo klidně někde jinde. Jan Kuchta měl za sebou životní sezonu s dvaceti góly, v domácí soutěži se s Adamem Hložkem ze Sparty podělil o korunu krále střelců. Vedení Slavie se začaly vyptávat kluby z různých evropských destinací, za jakých podmínek by svého ofenzivního pašáka prodala.

Copak o to, ve Slavii nebyli a priori proti, nicméně na stůl nepřistála jediná nabídka, která by odpovídala jejím představám. A tak sešlo třeba z angažmá v druholigovém anglickém Stoke, které nabízelo hostování s nízkou opcí. Na to v Edenu vůbec neslyšeli.

Návrh měl šponovat i Spartak Moskva, také bezvýsledně. Okolo útočníka s mimořádnou orientací v šestnáctce kroužilo více klubů. K dohodě však nedošlo s žádným. V létě klec nespadla. Kuchta zůstal ve Slavii, což nesl velmi těžko v kombinaci s příchodem výrazného konkurenta Michaela Krmenčíka.

Nyní se věci krásně opakují. Přestupní okno se otevírá dokořán a Kuchta je pochopitelně stále zajímavým zbožím. Podle ruských

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud