2. května 2022 • 19:00

Hancko o (S)partě, svědkovi Krejčím i nenávisti: Kdyby lidi věděli, jaký je...

Autor: iSport.cz, rou
Vstoupit do diskuse
17
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Spartě kroutí už třetí sezonu, v Praze si našel manželku a těší se na prvního potomka, kterému v sobotu věnoval gól proti Hradci. Slovenský obránce Dávid Hancko (24) je klidná síla pražského klubu, v pořadu O2 TV Sport Česká ulička popsal nejen seznámení se svou ženou, tenistkou Kristýnou Plíškovou, ale třeba i trápení svého kamaráda (a svědka na komorní svatbě) Ladislava Krejčího ml. s nenávistnými fanoušky...



V rozhovoru se svým švagrem Michalem Hrdličkou slyšel Dávid Hancko i pár narážek na to, že moderátora a manžela Karolíny Plíškové na svou svatbu nepozval. „Dodneška jsem z toho špatnej,“ smál se Hrdlička a vyptával se, jestli netoužil po svatbu ve větším měřítku než jen ve čtyřech.

„Měli jsme zarezervovaný pozdější termín, ale přišla od Kristýnka zpráva, že čekáme dítě, tak jsme to urychlili,“ popsal slovenský reprezentant s tím, že před létem by si to ve vrcholném těhotenství Plíškové nikdo neužil „A chtěli jsme být svoji, než se to malé narodí,“ podotkl Hancko, ale slíbil, že na velkolepější oslavu taky ještě dojde. „Tam pozveme i tebe,“ smál se.

Za svědka si vybral právě spoluhráče ze Sparty, Ladislava Krejčího mladšího... „Jsme kamarádi v kabině, trávíme spolu hodně času,“ vysvětloval vytáhlý Slovák. „Celkově musím říct, že parta ve Spartě je vynikající,“ vyzdvihl. I proto ho zasáhlo, když bouřlivák Krejčí svým nasazením třeba v derby vzbudil až nenávist fanoušků.

Sparta - Hradec Králové: Hancko poslal penaltu k levé tyči a domácí vedou 1:0!
Video se připravuje ...

„Bylo mi fyzicky zle, když jsem si poslechl ty hlasové zprávy, co mu lidi dokáží poslat...“ vykládal Hancko v České uličce. „To se mi hodně nelíbí. Kdyby ho veřejnost mohla poznat jinak,“ naznačil, že řízný záložník je v civilu jiný než na hřišti. Hodně prý o tom spolu mluví a řeší, jak se cítí i při kritice z venku...

„On tomu musí jít sám naproti,“ ví ale také Hancko, že za část pověsti si může jeho kamarád sám. Třeba když do derby naskočí hodně namotivovaný... Navíc v Česku jsou prý podobné zápasy vyhrocené až moc. „V Anglii je derby stále o fotbale... Já nejsem ten typ, který by šel do nějakých šarvátek, že bych šel někoho pokopat, na tom nemám svoji hru založenou,“ vysvětloval v České uličce.

„Na to máš Láďu,“ smál se v tu chvíli švagr Hrdlička. „Pravda, to je náš specialista na takové věci,“ usmíval se Hancko. „Ale on to má v tomhle těžké, lidi si ho tak zaškatulkovali... Přitom to je tak citlivý člověk, ale o tom lidi ani nevědí,“ zalitoval.

Nový díl České uličky s Dávidem Hanckem  sledujte v pondělí po show TIKI-TAKA od 21:30 na O2 TV Sport!

Dávidovi šel za svědka sparťanský kolega Ladislav Krejčí
Dávidovi šel za svědka sparťanský kolega Ladislav Krejčí

Vstoupit do diskuse
17

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud