9. ledna 2012 • 18:09

Člen týmu mistrů Evropy do 21 let Horák by mohl působit v Ružomberoku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Člen týmu mistrů Evropy do 21 let z roku 2002 Martin Horák by mohl ve fotbalové kariéře pokračovat v Ružomberoku. Jednatřicetiletý stoper, který si po předloňském odchodu z Novosibirsku dal v uplynulém kalendářním roce od fotbalu pauzu, se dnes zapojil do zimní přípravy slovenského celku.



Olomoucký odchovanec si před jedenácti lety udělal jméno pod koučem Vlastimilem Petrželou v týmu Bohemians 1905, odkud přestoupil do Sparty.

Petržela si Horáka záhy vzal i na další angažmá do Petrohradu. Po třech sezonách v Zenitu koloval po dalších týmech ruské ligy Rostovu, Jaroslavli a Novosibirsku a stihl obléct také dres tureckého Denizlisporu.

V loňském roce byl Horák bez angažmá, teď dostává šanci na návrat do vrcholového fotbalu v Ružomberoku, který vede český trenér Aleš Křeček. Do přípravy šestého celku slovenské ligy naskočil i olomoucký útočník Tomáš Pospíšil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud