21. února 2012 • 12:26

Posila pro ostravský Baník. Na Bazaly přichází Lukáš Magera!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Fotbalista Lukáš Magera posílí Baník Ostrava, kam přichází na hostování do konce sezony. Do této doby hrál za tým čtvrté anglické ligy Swindon Town.



Fotbalisté Baníku Ostrava získali v boji o udržení v nejvyšší soutěži významnou posilu. Do konce sezony posílí útok slezského týmu - reprezentant Lukáš Magera. Nastoupit za staronový tým by měl již v nadcházejícím utkání proti Jablonci.

"Jsme rádi, že jsme přestup Lukáše dotáhli do zdárného konce, je to další důležitý krok za záchranou," netajil spokojenost z posily majitel ostravského týmu Petr Šafarčík.

"Chtěl bych poděkovat Marku Jankulovskému, který hrál v příchodu Magery velkou roli. Podařilo se mu přesvědčit trenéra Swindonu Di Cania, aby Lukáše uvolnil. Je to první velký diplomatický úspěch Jankulovského v jeho nové roli.

Magera má za sebou již i reprezentační zkušenosti, kromě Swindonu hrál i v rumunském Temešváru. V útoku Baníku Ostrava by tak mohl vytvořit dvojici s dalším navrátilcem Václavem Svěrkošem.

Lukáš Magera lituje zahozené šance.
Lukáš Magera lituje zahozené šance.

Vstoupit do diskuse
7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud