8. února 2013 • 17:15

Rajnoch se omluvil trenérovi Sivassporu: Byl to ode mě úlet, přiznal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Jan Rajnoch se vrátil do kádru Sivassporu poté, co z něho byl před 16 dny vyřazen kvůli hádce s trenérem při utkání. Následně však kouč tureckého celku Riza Calimbay přijal jeho omluvu a Rajnoch by tak mohl nastoupit už v neděli proti Trabzonsporu.



K incidentu došlo při pohárovém utkání s druholigovým celkem 1461 Trabzon, které Sivasspor vyhrál 2:1.

"Byl jsem vyřazen z kádru kvůli hádce s trenérem, při které jsem měl pravdu, ale bohužel to bylo na nepatřičném místě. A to na hřišti, před diváky, vedením a televizí," napsal Rajnoch na svém twitteru. "Byl to ode mě úlet," dodal.

Následně více než dva týdny trénoval individuálně, většinou dvoufázově. "Dnes jsem se konečně mohl omluvit trenérovi, spoluhráčům i vedení. Nebyla to jednoduchá doba, ale měl jsem čas přemýšlet a ze všeho se poučit," prohlásil stoper s 15 starty za národní tým.

Nyní se chce soustředit hlavně na to, aby se dostal zpět do sestavy. "Udělal jsem velkou chybu, za kterou jsem byl právem potrestán a jako profesionál jsem trest přijal. Teď se budu snažit vše napravit a dostat se zpátky tam, kam patřím. Děkuji všem za pochopení," dodal.

Že je vše urovnáno, potvrdil i trenér Calimbay. "Rajnoch byl v trestu, omluvil se a vše je v pořádku. Nemáme žádný problém," citují Calimbaye turecká média.

Sivasspor, za který hrají i další Češi Jakub Navrátil a Milan Černý, bez Rajnocha v sestavě prohrál s Mersinem 0:3, uhrál bezbrankovou remízu s Fenerbahce v poháru a stejného soupeře pak v lize porazil 2:1. V této sezoně má Rajnoch odehráno 15 utkání a na kontě jeden vstřelený gól.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud