19. října 2009 • 19:28

Rosický je zraněný, do Alkmaaru nejede

Autor: kah, jon
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Rosický neodjel s Arsenalu k utkání Ligy mistrů v Alkmaaru kvůli zranění kolene, nicméně podle trenéra Arsena Wengera bude zpátky „během několika dní,“ prohlásil včera kouč na stránkách klubu.



Podle důvěryhodných zdrojů deníku Sport schytal Rosický během sobotního duelu s Birminghamem City (3:1) několik kopanců a kouč se jej rozhodl šetřit i kvůli nabitému programu, který v minulých dnech absolvoval.

Během osmi dní totiž nastoupil ve třech zápasech. V nedělním derby proti West Hamu United by měl být určitě připravený.

Pro úterní duel Ligy mistrů s Alkmaarem se Arséne Wenger musí obejít i bez dalších opor. Mimo hru jsou útočník Eduardo a nově i Theo Walcott.

Ten se zranil taktéž v nedělním utkání s Birminghamem. Anglický záložník bude kvůli potížím s kolenem Arsenalu chybět přibližně měsíc.

Arsenal po dvou odehraných zápasech v Lize mistrů vévodí skupině H. Na svém kontě má výhry se Standardem Lutych (3:2) a Olympiakosem Pireus (2:0)

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud