15. srpna 2011 • 15:34

Po druhém kole je v čele MSFL hned čtveřice týmů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté HFK Olomouc, největšího favorita na prvenství v letošním ročníku MSFL, se usídlili v čele tabulky už po dvou kolech. Navíc v obou svých zápasech nastříleli po čtyřech gólech. Zatímco před týdnem v premiéře vyhráli 4:0 na půdě rosického nováčka, dnes zdolali na svém holickém stadionu 4:1 Líšeň.



Svěřenci trenéra Oldřicha Machaly také v dnešním zápasu vedli už 4:0, přestože ve středu odehráli těžké pohárové utkání s druholigovou Karvinou. Do střelecké listiny se postupně zapsali Dadák, Tögel, Bednář a Richter. Až v závěru se postaral o čestný úspěch hostů z Brna Krejčí. Ten je přitom v Líšni na hostování právě z HFK Olomouc.

Plný počet šesti bodů jako lídr tabulky mají však také celky Hlučína a překvapivě i Hulína. Exdruholigový Hlučín zdolal 2:0 Frýdek-Místek brankami Koubka a Lineta. Hulín přehrál Kroměříž zásluhou jediné trefy do černého, jejímž autorem byl Otruba z penalty. Všechna tři dnešní utkání tak vyhrála domácí mužstva.

Fotbalisté Uničova v dnešním utkání 2. kola MSFL vyhráli v Olomouci nad rezervou domácí Sigmy 3:2. Po dvou kolech tak mají plný počet šesti bodů a v tabulce se dotáhli na vedoucí trojici HFK Olomouc, Hlučín a Hulín.


V prestižním hanáckém derby na Andrově stadionu šli sice domácí mladíci do vedení gólem Chlebka, ještě do poločasu ale hosté otočili skóre brankami Krče a Hrubého. Sigmě B patřil také nástup do druhého poločasu, kdy vyrovnal Murin, jenomže v 70. minutě Machálek znovu vrátil hostům vedení. Přitom ještě letos v červnu, na sklonku uplynulé sezony, zvítězila v duelu stejných soupeřů Sigma B 4:1.

Uničov hraje MSFL nepřetržitě již od jejího vzniku v roce 1991, za 21 sezon však tak dobrý start do třetiligové soutěže ještě neměl. Svěřenci trenérů Machálka a Habusty se už také těší na domácí utkání v Ondrášovka Cupu s posledním celkem Gambrinus ligy Baníkem Ostrava, které se uskuteční 24. srpna.

Společně s vedoucím kvartetem se může pochlubit nulou v kolonce porážek také slovácká záloha. Ta dnes remizovala se svými zlínskými protějšky 2:2, přestože domácí Tescoma B vedla góly Kociána a Holíka ještě v 73. minutě 2:0. Pak se ale hostující hráči Franta s Borusíkem postarali svými trefami o dělbu bodů.

Na rozdíl od té zlínské dokázaly juniorky Baníku Ostrava, Zbrojovky Brno i Jihlavy doma zvítězit. Shodně si tak připsaly svůj premiérový bodový zisk.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud