24. září 2011 • 21:34

Kroměříž v MSFL pod novým koučem poprvé vyhrála

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Okamžitý účinek měla trenérská změna u posledního týmu tabulky MSFL v Kroměříži. Jindřicha Lehkoživa nahradil Jaroslav Baďura od dorosteneckého týmu a Hanácká Slavia rozstřílela v dnešním utkání 8. kola předposlední Líšeň 6:2.



Pod její premiérové vítězství v sezoně se podepsal zejména hattrickem Petr Janča, dvakrát se trefil Janoštík a jednou Handl. Až za stavu 6:0 se dostali k slovu i hosté z Brna, odpověděli však jen góly Drábka s Krejčím.

Ve šlágru aktuálního dějství exdruholigový Hlučín podlehl doma 0:1 HFK Olomouc. Jedinou branku střetnutí dal v 19. minutě Korčián a o čtyři minuty později jeho spoluhráč Lukášek neproměnil penaltu. Zlikvidoval ji domácí gólman Hampel.

Hulínský Spartak potvrdil, že se mu na podzim nad očekávání daří a zdolal jednoho ze spolufavoritů soutěže Frýdek-Místek 2:1. Hosté vedli trefou Soukupa, ještě do poločasu ale otočili vývoj skóre Otruba s Ševelou. Hulín ztrácí ze druhé pozice jen bod na HFK Olomouc, dosud vedoucí Uničov však má k dobru nedělní souboj s Rosicemi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud