2. října 2011 • 20:00

Slovácko jako jediné drží v MSFL neporazitelnost

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posledním týmem, který úspěšně hájí neporazitelnost v podzimní části MSFL, je rezerva prvoligového Slovácka. Svěřenci trenéra Jana Palinka v dnešním utkání 9. kola zdolali fotbalisty Zábřehu 3:1 díky hattricku Josefa Čtvrtníčka.



Za hosty se trefil Pospíšil. Z třetí pozice ztrácí Slovácko B jen bod na vedoucí dvojici, kterou tvoří HFK Olomouc a Uničov.

Totožný počet 18 bodů jako Slovácko B má i čtvrtá Sigma Olomouc B. Ta v souboji juniorek zvítězila v Brně 2:0. O výsledku rozhodly už do poločasu branky Plška a Vavříka.

Zlín B porazil Hulín 3:1, v duelu rosického nováčka s exdruholigovým Hlučínem branka nepadla.

SOBOTA
Domácí bezbranková remíza s juniorkou Baníku Ostrava v rámci dnešního 9. kola MSFL stačila fotbalistům HFK Olomouc k tomu, aby se ujali vedení v tabulce. Dosud první Uničov totiž prohrál na půdě předposlední Líšně 1:2.

Fotbalisté z východní části Brna překvapili favorita dvěma góly Noska už v prvním poločase. Na oba mu přihrál Belej. Deset minut po obrátce dal sice kapitán hostů Vejvoda kontaktní branku, víc toho ale již Uničov nestihl, a tak vyklidil čelo tabulky. HFK má totiž o dvě branky lepší rozdíl skóre.

Břeclav zdolala poslední Kroměříž díky jediné Ivančicově brance, která padla už po dvou minutách hry. Souboj Frýdku-Místku s Jihlavou B skončil remízou 1:1.

MSFL - 9. kolo:
Břeclav - Kroměříž 1:0 (1:0), Frýdek-Místek - Jihlava B 1:1 (0:0), HFK Olomouc - Ostrava B 0:0, Líšeň - Uničov 2:1 (2:0), Brno B - Olomouc B 0:2 (0:2), Slovácko B - Zábřeh 3:1 (1:1), Zlín B - Hulín 3:1 (1:0), Rosice - Hlučín 0:0.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud