12. srpna 2017 • 12:33

Nováček ligy válí! Olympia obrala v pražském derby Žižkov

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nováček Fotbalové národní ligy Olympia Praha bodoval i ve třetím kole druhé nejvyšší soutěže. Po výhře nad Pardubicemi a remíze s Táborskem dnes doma na Strahově uhrál remízu 2:2 také s Viktorií Žižkov.



Olympia mohla pomýšlet i na tři body, protože nad Žižkovem dvakrát vedla, ale Viktoria měla vždy odpověď. Skóre otevřel v 8. minutě Hejný, který z deseti metrů usměrnil do branky Vopatovu přihrávku. Brzy ale srovnal Musa. Domácí si pak vytvořili velký tlak, který těsně před poločasem zužitkoval v gól po rohovém kopu Žežulka.

Jenže v 60. minutě obrana Olympie zcela zapomněla na Bazala, který se ocitl sám před brankářem a lobem srovnal. A krátce na to mohl dokonat obrat, tentokráte však Bazal lobem trefil jen břevno a při další šanci neprostřelil brankáře. Domácí pak dohrávali o deseti bez vyloučeného Maršálka, přesto mohli výhru strhnout na svou stranu, jenže řecký útočník Katidis ve dvou šancích selhal.

3. kolo Fotbalové národní ligy:

Olympia Praha - Viktoria Žižkov 2:2 (2:1)
Branky: 8. Hejný, 42. Žežulka - 16. Musa, 60. Bazal. Rozhodčí: Machálek - Batík, Dohnálek. ŽK: Maršálek, Žežulka - Kodeš. ČK: 83. Maršálek. Diváci: 820.

Olympia Praha: Frydrych - Maršálek, Opluštil, Žežulka, Vopat (68. Dordevič) - Liener, Verner (78. Duben), Ruml, Frizoni - Hejný (84. Bareš), Katidis. Trenér: Sazima.

Žižkov: Hrubeš - Šandera, Švejdík, Toml, Hašek - Stratil (46. Pavlata), Kodeš, Podrazký - Bazal, Volek (60. Engelmann) - Musa. Trenér: Vavruška.

 


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud