27. června 2013 • 14:52

Bony Wilfried do Swansea? Je to hotové, řekl agent. Arnhem to popřel

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bony Wilfried by měl být blízko přestupu z Vitesse Arnhem do Swansea City. Ex-sparťanský útočník by si tak zahrál anglickou Premier League, po které toužil celý život. Za hotovou věc to považují nizozemská média, avšak Arnhem popřel, že by byla dohoda už hotová.



Bony WilfriedFoto Pavel Mazáč Sport
Přestup dnes nejdřív potvrdil potvrdil jeden z Bonyho agentů Francis Kacou.

Swansea City, které trénuje legendární Michael Laudrup, by zaplatilo Arnhemu 12 milionů eur. To je v přepočtu téměř 311 milionů korun. Sparta by z rozdílu ceny vyinkasovala 20 procent, v lednu 2011 prodala Bonyho za více než 100 milionů korun. Její výsledný zisk by byl zhruba 39 milionů korun.

Po dohodě obou klubů údajně souhlasil s přesunem do Swansea i samotný Bony Wilfried, nejlepší střelec Eredivisie minulé sezony. Jenže nizozemský klub na svých internetových stránkách večer popřel, že by se na Bonyho odchodu s vítězem Ligového poháru už dohodl napevno.

O reprezentanta Pobřeží slonoviny usilovalo mnoho klubů. V úterý jsme informovali o třech nabídkách, které měl Bony na stole. Nejlukrativnější z nich byla od Anži Machačkala. Ale také se Swansea se vedla intenzivní jednání několik dní.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud