26. července 2013 • 09:05

Vydru chce na hostování West Brom. Šel by tam, potvrdil agent

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Matěj Vydra by mohl brzy najít nové působiště. Zájem o jednadvacetiletého útočníka potvrdil West Bromwich, což přiznal hráčův agent Ondrej Chovanec. Český talent patří italskému Udinese, ale netají se zájmem odejít na hostování do klubu v Premier League.



Mladý ostrostřelec má za sebou báječnou sezonu. V druholigovém Watfordu, kde strávil loňský ročník na hostování, nastřílel 20 gólů v 41 zápasech, jen těsně mu s klubem unikl postup do anglické nejvyšší soutěže.

Premier League si Vydra od nové sezony nejspíš zahraje i tak. Ve hře je několik zájemců, kteří českého reprezentanta chtějí získat na hostování.

Zatím poslední laso hodil Vydrovi a jeho italskému klubu West Bromwich, loni osmý tým Premier League. "West Brom Matěje chce, poslal nám nabídku. Soustředí se na svou práci v Udinese, ale jde o klub, kam by rád šel," cituje hráčůva agenta Ondreje Chovanec server Birmingham Mail.

Matěj Vydra si v dresu Watfordu anglickou nejvyšší soutěž v příští sezoně nezahraje.
Matěj Vydra si v dresu Watfordu anglickou nejvyšší soutěž v příští sezoně nezahraje.

"Od jiných hráčů jsme slyšeli výborné reference na trenéra Stevea Clarka (bývalý asistent José Mourinha v Chelsea). West Bromwich je zkrátka velmi dobrým klubem," dodal Chovanec.

Útok "Baggies" v loňské sezoně táhl Romelu Lukaku, belgického šutéra si ale z hostování stáhla zpátky Chelsea. West Brom tak shání nového koncového hráče. Vedení už se dohodlo na roční smlouvě s Nicolasem Anelkou, Clark má též zájem o Salomona Kaloua z Lille.  

Vedle West Bromwiche se o Vydru zajímaly West Ham, Swansea, Sunderland nebo Norwich. Ve hře bylo také hostování v bundesligovém Werderu Brémy, to ale Udinese odmítlo.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud