31. ledna 2016 • 18:48

Gól jara? Darida uchvátil bundesligu výstavní dělovkou

Autor: tb, Robert Rohál
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To bylo výstavní dělo! Český záložník Herthy Berlín Vladimír Darida se v 19. kole německé bundesligy předvedl parádní střelou na hřišti Werderu Brémy a výrazně přispěl k remíze 3:3. Dalekonosná rána bude bezpochyby gólem kola a jistě může kandidovat i na trefu jara.



Před zahájením jarní části sezony si přál, aby kromě naběhaných kilometrů, kterých měl v bundeslize vůbec nejvíce, se také častěji trefoval mezi tři tyče. „Ještě by to chtělo, abych přidal góly, aby o mně říkali, že běhá i dává góly,“ řekl v rozhovoru pro deník Sport. Jeho přání se mu splnilo ve druhém letošním utkání.

VIDEO: Podívejte se na branku Vladimíra Daridy

Nejvytíženějšímu hráči týmu z německé metropole patřila na zaplněném Weserstadionu 29. minuta. Po přiťuknutí Skjelbreda napřáhl z nějakých pětadvaceti metrů a plachtící brankář Wiedwald byl na jeho dalekonosný pokus krátký.

Pro českého záložníka to byla čtvrtá trefa v letošním ročníku bundesligy. Radost mu však zkazili fotbalisté Werderu, kteří dokázali vyrovnat za stavu 1:3 a dovést utkání s třetím týmem bundesligy alespoň k remíze.

Více zajímavostí o Vladimíru Daridovi najdete v pondělním vydání deníku Sport v příloze Eurofotbal

Český reprezentant Vladimír Darida se zapsal opět mezi bundesligové střelce. Jeho Hertha vedla na půdě Brém po jeho zásahu 1:0.
Český reprezentant Vladimír Darida se zapsal opět mezi bundesligové střelce. Jeho Hertha vedla na půdě Brém po jeho zásahu 1:0.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud