18. února 2012 • 15:31

Guardiola neví, zda zůstane v Barceloně: Musím najít motivaci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Pep Guardiola se stále nerozhodl, jestli bude pokračovat v Barceloně i v příští sezoně. Jednačtyřicetiletý trenér napínal fanoušky španělského fotbalového mistra i ve dvou předchozích letech, ale pokaždé se rozhodl na Nou Campu setrvat. Tentokrát ale prý situace není tak jasná.



Guardiola v létě 2008 podepsal v Barceloně dvouletý kontrakt a odstartoval úspěšnou éru, ve které získal už třináct trofejí včetně dvou vítězství v Lize mistrů.

Bývalá opora záložní řady klubu poté vždy souhlasila jen s ročním prodloužením smlouvy, přestože si vedení přálo delší závazek. Úspěšný trenér v minulých letech vždy podepsal novou smlouvu v lednu či v únoru, letos ale otálí.

"Letos si dám víc na čas. Potřebuji nalézt nějakou motivaci, abych chtěl pokračovat, a zatím v tom nemám jasno. Samozřejmě už bych měl rád jistotu brzy, ale ještě jsem si to nerozmyslel," citovala Guardiolu agentura AP.

"Klub mi nestanovil žádný termín, do kterého se musím vyjádřit, což oceňuji. Nechci se rozhodnout lehkovážně, musím cítit, že mám dost sil," vysvětlil.

Pep Guardiola s Davidem Villou slaví mistrovský titul
Pep Guardiola s Davidem Villou slaví mistrovský titul

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud