12. července 2013 • 17:02

Guardiola válčí s Barcelonou: Využili Titovu rakovinu proti mně!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během čtyř sezon získal s klubem 14 trofejí, v Barceloně platil za nesmrtelného hrdinu. Uplynul rok a všechno je jinak. Pep Guardiola si s klubem přes španělská média vyměňuje ostré útoky. Guardiola tvrdí, že Barcelona vůči němu použila nemoc současného kouče "blaugranas" Tita Vilanovi. Katalánci toto tvrzení důrazně odmítají.  



Kdysi nerozlučné spojení dostává povážlivé trhliny. Představitelé Barcelony měli prohlásit, že Guardiola během svého ročního pobytu v New Yorku odmítl navštívit Tita Vilanovu, který se ve stejném městě léčil s rakovinou.

"Letos se stalo hodně věcí, které už překročily veškeré meze," prohlásil Guardiola na tiskové konferenci v Itálii, kde s Bayerem Mnichov trénuje před zahájením sezony. "Použití Titovy nemoci je něco, co nikdy nezapomenu," zlobil se na svého bývalého zaměstnavatele.

Legrácky, ale i hádky. Guardiola vyčítá Robbenovi chybu, kterou udělal při cvičení na tréninku
Legrácky, ale i hádky. Guardiola vyčítá Robbenovi chybu, kterou udělal při cvičení na tréninku

"Tita jsem v New Yorku viděl. A když jsme se někdy náhodou nesešli, nebylo to kvůli tomu, že bych nemohl, ale že to nebylo možné," dodal.  

Těmito slovy odpálil dynamit. "Proti Guardiolovi jsme nemoc nepoužili. Kdo tohle tvrdí, je špatný člověk," ohradil se viceprezident Barcelony Jordi Cardoner.

Guardiola též popřel schůzku s Neymarovým otcem. Španělský kouč mu měl podle médií říct, že Vilanova neví, jak v sestavě využít Neymara s Messim.

"Jedinou věc, o kterou jsem Rosella (prezident Barcelony) prosil, aby mě nechal odejít v klidu 6000 kilometrů daleko," narážel na svou roční trenérskou přestávku v zámoří. "To neudělal, nedodržel své slovo," uzavřel Guardiola.  



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud