13. srpna 2017 • 23:59

Real vyhrál v Superpoháru na Barceloně 3:1. Piqué si dal vlastňák, rozhodl Ronaldo

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid předvedli velmi dobrý výkon a zaslouženě opanovali první zápas španělského Superpoháru proti Barceloně. Na Camp Nou vyhráli 3:1, skóre otevřel vlastní gól Gerarda Piquého, za Real se ještě trefili Cristiano Ronaldo a Marco Asensio. Jediný gól domácích dal Lionel Messi z penalty, kterou nafilmoval Suárez. Naopak Ronaldo byl kvůli přihranému pádu po druhé žluté vyloučen. Odveta se hraje ve středu od 23:00.



Real byl rozehranější díky triumfu v Superpoháru UEFA nad Manchesterem United, což potvrdil ve druhé půli, kdy si vytvořil řadu šancí. Po jedné z nich odcentroval Marcelo a barcelonský stoper Piqué si smolnou tečí dal vlastní branku. Vzápětí po podobné akci zabránil jistému gólu Alba, jenž zblokoval Carvajalovu střelu do odkryté branky.

Barcelona postupně více otevřela hru a vytvářela si také šance. Nakonec srovnala poté, co Luis Suárez při střetu s brankářem Keylorem Navasem přifilmoval pád a sudí odpískal pokutový kop, který proměnil Lionel Messi.

Jenže pak byl hlavní postavou Ronaldo, jenž využil otevřeného prostoru pro brejk, zbavil se Piquého a střelou k tyči zařídil vítězný gól. Při oslavě branky si však sundal dres, za což dostal žlutou kartu. A jelikož vzápětí jeho další únik a pád po souboji s Umtitim posoudil sudí jako simulaci a dal mu druhou žlutou, musel Ronaldo předčasně ze hřiště.

I v deseti ale Real dokázal skóre navýšit, když další brejk zakončil parádní střelou Marco Asensio.

Gerard Pique v utkání s Realem Madrid
Gerard Pique v utkání s Realem Madrid

MATCH OVERVIEW LEGACY
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud