19. ledna 2013 • 12:40

Divočák Balotelli balí, brzy prý z Manchesteru pofrčí do Milána

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dny fotbalového nezbedy Maria Balotelliho v Manchesteru City jsou nejspíš sečteny. Tvrdí to alespoň list The Sun. Dvaadvacetiletý nenapravitelný lotr už prý má v Anglii sbaleno a je připraven zamířit do AC Milán. Pokud se kluby opravdu dohodnou, poputuje za něj do kasy Citizens 24 milionů liber.



Talentovaný útočník už prý dal výpověď v domě, který měl pronajatý v hrabství Cheshire a chystá se na odlet do Itálie. Jeho zástupce Mino Raiola už v tomto týdnu jednal o návratu hráče do Itálie, konkrétně na San Siro.

Italský manažer úřadujícího anglického mistra Roberto Mancini si prý pořádně oddechl, že mu z kádru zmizí rebel, s nímž měl desítky sporů a dokonce se s ním i popral. Balotelli přišel do Manchesteru v roce 2010 z Interu Milán za 22 milionů liber.

Do AC Milán by měl Balotelli zamířit i přesto, že o něm nedávno prohlásil majitel klubu Silvio Berlusconi že je „shnilé jablko“. Jenže touha získat kvalitního útočníka nakonec stojí výš než pocit bosse. Balotelli by mohl sekat alespoň chvíli latinu, protože už nebude moci vyhlašovat, že je v Anglii zoufalý a stýská se mu po Itálii.

Balotelli v této sezoně vstřelil v anglické nejvyšší soutěži jeden gól. Pro manažera Manciniho ale nebyl první volbou do útoku Citizens. Tou je Sergio Agüero, na hrot jsou připravení i Argentinec Carlos Tévez a Edin Džeko.

Útočník Citizens Mario Balotelli hlavičkuje
Útočník Citizens Mario Balotelli hlavičkuje

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud