27. března 2015 • 08:50

Patrik Berger popřel, že měl v plánu letět letadlem, které spadlo v Alpách

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šokující zpráva, která přišla ve čtvrtek večer z Arménie, se ukázala jako nepravdivá. Organizátoři exhibičního utkání na oslavu narozenin Chorena Oganesjana oznámili, že Patrik Berger se nezúčastní, jelikož jen šťastnou náhodou nenastoupil do letadla, které spadlo ve francouzských Alpách a nikdo z cestujících nepřežil. Berger však informace na svém twitterovém účtu popřel.



Patrik Berger měl dorazit na exhibiční zápas v Arménii k příležitosti šedesátých narozenin bývalého arménského fotbalisty Chorena Oganesjana. Svoji účast ale odřekl a organizátoři pustili do světa smyšlený příběh o tom, že jen kvůli zdržení na letišti nestihl let, který se stal osudný 149 pasažérům.

"Berger měl letenku do toho letadla a vyvázl šťastnou náhodou, protože se na letišti zdržel. Je to jenom člověk se svým nervovým systémem. Každý normální člověk by za těchto okolností v nejbližších dnech do letadla nenastoupil," citovala arménská tisková agentura Novosti-Armenija člena organizačního výboru sobotního zápasu Vitalije Prichodčenka. Zprávu ve čtvrtek večer vydala ČTK.

"Zprávy o tom, že jsem si měnil let, jsou všechno lži! Letěl jsem v pondělí domů z Barcelony do Prahy, tak jak jsem měl," napsal si Berger na Twitter.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud