27. dubna 2024 • 08:23

Fotbalové přestupy ONLINE: Liverpool už našel náhradu za Kloppa

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové přestupy, podpisy i změny na trenérských postech. Zkrátka vše, co o světovém i českém fotbale na přestupovém poli potřebujete vědět, sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Fotbalové přestupy ONLINE
13. 2. 2024
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bundesliga Bundesliga FORTUNA:LIGA FORTUNA:LIGA La Liga La Liga Ligue 1 Ligue 1 Premier League Premier League Serie A Serie A
Obnovit
Zprávy ze dne 13. 2. 2024
13:04
13. 2. 2024
FORTUNA:LIGA

Jaroslav Tvrdík končí ve svých nefotbalových funkcích. Podle Seznam Zpráv se vzdal pozice viceprezidenta čínské skupiny Citic Europe Holding, končí i v pozici předsedy představenstva Pivovarů Lobkowicz. Boss Slavie se chce věnovat především práci v klubu pod novým majitelem, miliardářem Pavlem Tykačem. „V souvislosti s prodejem SK Slavia Praha novému akcionáři a s ohledem na svůj zdravotní stav jsem se rozhodl upravit svoje časové priority a pracovní nasazení,“ řekl Tvrdík pro Seznam Zprávy.

Zprávy ze dne 13. 2. 2024
11:29
13. 2. 2024
 

Tomáš Vaclík se po dvou a půl letech vrací do Španělska, kde bude působit ve druhé nejvyšší soutěži. Čtyřiatřicetiletý brankář se dohodl s Albacete Balompié na smlouvě do konce června 2024, klub hraje v této sezoně o záchranu, aktuálně je na 20. místě ze 22 celků. Vaclík před koncem loňského roku rozvázal smlouvu s New England Revolution, kde v MLS neodchytal ani minutu. „Nyní usiluje o to, aby byl povolaný na EURO v Německu, a přitom pomáhá Albě dosáhnout jejího cíle,“ píše se na klubovém webu.

Zprávy ze dne 13. 2. 2024
10:26
13. 2. 2024
FORTUNA:LIGA

Dvaadvacetiletý obránce Jaroslav Harušťák, který strávil celý minulý rok na hostování v lotyšském Daugavpils a na tuto zimní přípravu se vrátil do Chrudimi, se podle informací iSport.cz už přes týden připravuje na soustředění v Turecku s lotyšským týmem Valmiera FC. Třetí nejbohatší klub země skončil v předchozí sezoně na čtvrtém místě, v roce 2022 slavil mistrovský titul, posledních pět let patří k tamní špičce.

 

Ostravský odchovanec Harušťák má sice do 30. června 2024 smlouvu v Chrudimi, ale aktuálně se řeší, že Baník díky možnosti zpětného odkupu z druholigového východočeského celku levonohého univerzála vykoupí a sám jej přeprodá do Valmiery s možností procentuálně participovat na případném dalším transferu. Během zimní pauzy o Harušťákovi uvažoval například Hradec Králové jako o potenciální náhradě za Daniela Horáka. Ten byl na radaru Plzně, nakonec však zůstal v Kotalově základní sestavě.

 

 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud