13. října 2010 • 12:35

Reprezentace na Sport 1: Nuda za peníze

Autor: qp, bke, om
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pauzy bez komentáře, málo opakovaných záběrů klíčových situací. K tomu dost nevýrazný spolukomentátor Miroslav Beránek. V hospodě bez zvuku jste o moc nepřišli. Asi tak vypadal úterní přenos zápasu české fotbalové reprezentace v Lichtenštejnsku.



Blesk.cz

Pokud jste třeba přišli k obrazovkám později a neviděli jste první gól Necida, už jste si jej moc neprohlédli. A že to byl nádherný gól! Ti, co si tento placený kanál pořizovali kvůli sledování zápasu české reprezentace, tak odměněni příliš kvalitním přenosem nebyli.

Sport 1 bude vysílat i zápas ve Skotsku

Utkání s Lichtenštejnskem se dostalo na stanici Sport 1, protože o něj kanály ČT, Nova a Prima ani nezačaly usilovat. Podle vyjádření mluvčího České televize byla částka za televizní práva až moc vysoká.

Sport 1 toho využil a zakoupil si práva na venkovní zápasy nejen v Lichtenštejnsku, ale také ve Skotsku, kde Češi hrají v září příštího roku. O přenosech ze Španělska a Litvy se ještě jedná.

„Ze Španělska bude možné koupit přenos až ve chvíli, kdy se mistři světa proberou a sleví. Momentálně chtějí zhruba osminásobek běžné ceny (asi 14 milionů korun),“ řekl před několika týdny Jaroslav Vacek, obchodník se sportovními přenosy.

Jak jste byli spokojení s přenosem na Sport 1 vy? Svoje názory pište do diskuze…

Dosud se nejdražší přenos jednotlivého zápasu fotbalové reprezentace vyšplhal maximálně na tři miliony korun.

Michal Bílek gestikuluje v zápase se Skotskem
Michal Bílek gestikuluje v zápase se Skotskem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud