30. září 2011 • 07:59

VIDEO: Táto, kup mi Jágra! 68 fandí ve Philadelphii i ti nejmenší

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr po svém návratu do NHL neuvěřitelně válí. V dresu Philadelphie Flyers ve třech přípravných duelech nasázel hned čtyři góly a přidal dvě asistence. Není divu, že si získal přízeň fanoušků – a to i těch nejmenších!



Oklikou přes ruský Omsk se Jaromír Jágr vrátil do NHL. Jenže ne do Pittsburghu Penguins, kde strávil své nejlepší roky v zámoří, ale do týmu jejich velikého rivala Philadelphie Flyers.

"Je docela nezvyk, že na mě tady nepískali," žertoval sám slavný útočník po svých prvních představeních před filadelfskými příznivci.

Jenže angažmá u neoblíbených Penguins je už minulostí. Jaromír Jágr si získal fanoušky na svou stranu parádními výkony v přípravných duelech.

Za čtyři góly a dvě asistence by se nemusel stydět ve svých nejlepších letech. Natož v devětatřiceti!

Fanoušci Philadelphie Flyers na tréninku
Video se připravuje ...

Není tedy divu, že se v záplavě oranžových dresů v aréně Wells Fargo Center začaly objevovat i ty se slavnou osmašedesátkou na zádech. Jednoho takového se dočkala i holčička, která by mohla aspirovat na cenu pro nejmladší Jágrovu fanynku.

Kdo ví, možná bude jednou vzpomínat, jak jí jako malému špuntovi táta koupil dres toho pána, co s Philadelphií vyhrál Stanley Cup!

Na trénink Jaromíra Jágra se přišel podívat i tenhle malý fanda s tatínkem
Na trénink Jaromíra Jágra se přišel podívat i tenhle malý fanda s tatínkem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud