10. května 2013 • 22:46

Máme výborný tým. Je to jen o hlavě! burcuje posila Plekanec

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ono to půjde, nebojte! Pozitivní přístup sálá z Tomáše Plekance, čerstvé posily národního týmu pro mistrovství světa.Toužebně očekávaná léčebná procedura z Montrealu dorazí do Stockholmu v pondělí.



Třicetiletý útočník Canadiens a kapitán loni bronzového mužstva vypadl ve čtvrtek v sérii Stanley Cupu s Ottawou 1:4 na zápasy a před pár hodinami potvrdil svoje záměry pomoct reprezentaci vyhrabat se z potíží na šampionátu.

Přestože Plekance trápí už delší čas bolesti třísel, klub mu nedělal potíže s uvolněním. A v pořádku snad bude i sobotní výstupní prohlídka u lékařů Canadiens. Mimochodem, v pátek odpoledne už absolvoval tříhodinové napravování chrupu. Bojovník Plekanec přišel o dva zuby v poslední řeži se Senators…

„V neděli odlítám z Montrealu, do Stockholmu se dostanu v pondělí. Někde budu muset přesedat, to je jediná menší komplikace. Ale mělo by to klapnout,“ potvrdil elitní český útočník pro iSport.cz.

Tomáš Plekanec s trofejí pro bronzové hokejistyFoto Pavel Mazáč (Sport)

Ze Stockholmu nepřicházejí zrovna povzbudivé zprávy, ale to Plekance rozhodně neodradilo od další, již sedmé účasti na MS. Spíš má ještě větší motivaci.

„Viděl jsem tři naše zápasy, je znát, že si kluci nevěří. Problém je vyloženě v hlavě, v ničem jiném. Jakmile nefunguje hlava, nefungují ruce ani nohy a všechno běží jinak, než normálně má," myslí si.

"Mužstvo máme perfektní, spousta hráčů dokáže v týmech NHL plnit důležitou roli, střílí kupu gólů. Není to náhoda. Všichni kluci strašně moc chtějí, ale nejde to. Hrozně se trápí,“ všímá si Plekanec a zároveň nepochybuje, že už brzy se trable rozplynou. „K obratu do lepšího stačí jedna povedená třetina, jedno střídání, jeden gól…“

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud