15. března 2018 • 04:40

Emoce na maximum! Hráči Vítkovic a Komety na sebe štěkali i v tunelu

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Extraligové play off přináší emoce, jde o hodně, hráči jsou pod tlakem. Není divu, že se duel kolikrát vyštengruje jako v případě druhého utkání čtvrtfinále Vítkovic s Kometou. Domácí prohráli 2:3, a přestože se snažili na maximum, podruhé padli. Během zápasu, ale i po něm bylo docela dusno, ještě cestou do kabin si někteří hráči vysvětlovali předchozí výlevy adrenalinu.



Druhé setkání v Ostravar Aréně bylo vůbec vřavou pro široké okolí. Pošťuchovali se hráči i fanoušci, sudí duel přerušili kvůli šarvátkám diváků obou táborů, když se do blízkosti těch domácích nesmyslně vpašovali zástupci brněnského kotle. Klid sjednali až povolaní těžkooděnci.

Někteří hráči po sobě štěkali ještě v tunelu cestou do kabin. Nijak extravagantně, nicméně papiňák křivd a nervů zcela nevychladl. „Tak ještě dvakrát,“ zahlaholil Martin Erat směrem ke druhé straně, což se moc nelíbilo Peteru Trškovi, jenž bývalému spoluhráči adresoval odpověď.

Vítkovice - Kometa: Emoce na maximum! Hráči na sebe pořvávali při odchodu do šaten
Video se připravuje ...

Pár minut předtím se mezi oběma celky dohrával zápas, který už byl dávno odpískán, ale hromada aktérů cítila potřebu ještě si něco vyříkat. „Jejich hráč po skončení zápasu napadl našeho, to k hokeji nepatří a vyvolalo to reakci,“ líčil kapitán Komety Leoš Čermák.

Že se domácí snaží dostat rivalovi pod kůži, cítil po celých 60 minut. „Vítkovičtí hráči se zbytečně snažili chodit do našeho gólmana po odpískání. Dvě vteřiny se nehraje a sápou se mu tam na hlavu... Bylo to po celý zápas. My musíme brankáře chránit,“ doplnil.

Vítkovice - Kometa Brno: Emoce i po odpískání! Pustili se do sebe skoro všichni hráči
Video se připravuje ...

Druhá strana nedělala hloupého, že snad šlo o souhru náhod a okolností. Naopak se čekalo, že proti brněnské kvalitě Vítkovičtí přitvrdí. „Je to play off, nechceme darovat ani kousek ledu, to se nezmění, budeme pokračovat ve stejném duchu,“ pravil očekávatelně útočník Ondřej Roman.

Brněnský gólman Marek Čiliak zachovával po celou dobu chladnou hlavu. „Ze strkanic jsem rychle odjížděl, k tomu měli domácí i řeči. Ale ty mě nemůžou rozhodit. Jen se usměju a jdu dál. Jim to bere energii. Copak mě může rozhodit Květoň? Asi ne,“ usmál se brněnský gólman.

Brňané mají náskok herní i mentální, ale dokud nevyhrají čtyřikrát, slavit nemohou.

„Nyní to bude spíš o té práci mentální, než hokejové, musíme znovu mužstvo dostat do pohody. Víme, co nás čeká na Kometě, budeme se snažit najít klíč, abychom aspoň v jednom zápase uspěli,“ prohlásil kouč Vítkovic Jakub Petr.

Pokračuje se v sobotu a v neděli v DRFG Areně.

Vítkovice - Kometa Brno: Policie a těžkooděnci v akci! Ve Vítkovicích se to servalo v hledišti
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Vítkovice - Kometa Brno: Potyčka! Kucsera stáhl Malce k ledu
Video se připravuje ...

Vítkovice - Kometa Brno: Potyčka! Malec se pustil do Mahboda, vysloužil si 2 +2 minuty
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud