22. září 2009 • 22:58

Černý: Bez proměňování šancí se těžko vyhrává

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Litvínova podali dnes v Liberci oproti předchozím vystoupením zlepšený výkon, ale přesto ani popáté za sebou nebodovali. Severočeši tak mají na kontě jen tři body za domácí výhru ve druhém kole nad Kometou Brno, která zatím v sezoně získala jediný bod.



"Zápas se hodnotí těžko, protože jsme dneska podali dobrý výkon. Troufám si tvrdit, že jsme byli lepší než domácí, ale nedokázali jsme proměnit velké šance v góly. To se pak se těžko vyhrává," řekl novinářům litvínovský útočník Jakub Černý.

Severočeši ztroskotávali na brankáři Terovi Leinonenovi. Ani Černý ve druhé třetině ve dvou obrovských šancích neuspěl.

Litvínov popáté nebodoval, srazil ho Liberec »

"Měl jsem je proměnit. Na druhou stranu to je stejné, jako když nám vzadu při přesilovce ujede hráč a řítí se sám na brankáře, v tom je také náš problém," upozornil na situaci ve třetí třetině, po které následovalo trestné střílení domácích a Milan Bartovič z něj zvýšil na 2:0.

Souhrn 7. kola extraligy »


Trenéři Jaroslav Hübl s Jiřím Kučerou před utkáním stáhli hru na tři útoky a promíchali sestavou. "Hra byla aktivnější, pomáhali jsme si v obraně. Příště se musíme už konečně probudit střelecky a věřím, že se zvedneme," doplnil Černý.

Další pokus budou mít Litvínovští, kteří na severu Čech postrádali s bolestí zad laborujícího beka Jiřího Šlégra, v pátek doma proti Mladé Boleslavi.

"Z dnešního zápasu si můžeme vzít i některá pozitiva. Odehráli jsme dobré utkání a věříme, že v příštím kole konečně dokážeme zvítězit a náš výkon i s pomocí štěstí bude bodově vyjádřen," dodal dvaadvacetiletý útočník.

Fotbal na Facebooku

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud