27. dubna 2024 • 19:10

Přestupy v extralize ONLINE: Vary posílí talent Moravec i odchovanec

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 2. 10. 2022
12:06
2. 10. 2022
Motor České Budějovice

Mladý obránce Jakub Šedivý zamířil z Liberce na dvouměsíční hostování do Českých Budějovic, které rozšířily defenzivu při zranění kanadského beka Stuarta Percyho. Devatenáctiletý Šedivý ještě v tomto ročníku v extralize nenastoupil a hrál za juniorský tým Bílých Tygrů. O jeho působení v Motoru informovaly weby obou klubů.

Zprávy ze dne 21. 9. 2022
13:34
21. 9. 2022
Motor České Budějovice

Hokejisté Českých Budějovic zažívají úspěšný vstup do sezony. Bez ztráty jediného bodu ovládla parka kolem kapitána Milana Gulaše první tři zápasy a drží se na prvním místě tabulky. Již brzy by ale Motor mohl být ještě silnější. S týmem od středy trénuje Michal Vondrka. Zkušený útočník (40), který dres Jihočechů oblékal v minulé sezoně, sice nemá podepsanou smlouvu, zároveň ale nevyloučil konec kariéry. S informací přišel komentátor O2 TV SPORT Jan Velart, který ovšem zdůrazňuje, že zapojení bývalého reprezentanta do tréninku zatím nelze brát jako předzvěst Vondrkova pokračování v kariéře.   

Zprávy ze dne 21. 7. 2022
14:27
21. 7. 2022
Motor České Budějovice

Vedení Českých Budějovic vítá zajímavou posilu. Motoru se povedlo ulovit lotyšského útočníka Martinse Dzierkalse, který na jihu Čech podepsal roční kontrakt. Účastník olympiády v Pekingu i letošního šampionátu ve Finsku v minulé sezoně zaujal v dresu Plzně, v jejímž dresu si připsal 30 bodů za 10 gólů a 20 asistencí.

Zprávy ze dne 17. 7. 2022
13:41
17. 7. 2022
Motor České Budějovice

Přidá Jiří Novotný ještě jednu sezonu v Českých Budějovicích? Jak zkušený útočník, který v minulém extraligovém ročníku pomohl Českým Budějovicím k bronzovým medailím, přiznal v rozhovoru pro iDnes.cz, momentálně si nedokáže představit, že by hrál dál. I když vedení Motoru po úspěšné sezoně chtělo, aby pokračoval, podle svých slov to nyní na návrat do akce nevidí. Osmatřicetiletý mistr světa z roku 2010 se chce především věnovat práci hráčského agenta. Nicméně podobně na tom byl i před rokem, kdy dokonce oznámil, že s kariérou skončil, ale v průběhu ročníku přeci jen původně v rámci výpomoci oblékl dres Jihočechů. „Situace se vyvinula trochu jinak. Nechci teď proto říkat žádné rozhodnutí. Nicméně nepřipravuji se na sezonu tak jako dřív,“ přiznal bývalý hráč Columbusu či Buffala. Každopádně v Budějovicích má dveře stále otevřené.

Jiří Novotný v dresu českobudějovického Motoru
Zprávy ze dne 6. 6. 2022
11:29
6. 6. 2022
Motor České Budějovice

Hokejový obránce Lukáš Doudera bude bojovat o smlouvu v extraligových Českých Budějovicích. Čtyřiadvacetiletý bek přišel na jih Čech na zkoušku, Motor o tom informoval na svém oficiálním webu. Doudera v minulé sezoně hrál extraligu za Karlovy Vary a Kometu Brno, vypomáhal i prvoligové Třebíči.

Zprávy ze dne 18. 5. 2022
11:46
18. 5. 2022
Motor České Budějovice

V Českých Budějovicích vítají zpět odchovance. Po jedenácti letech se na jih Čech vrací útočník Lukáš Vopelka, který s Motorem podepsal roční kontrakt. Šestadvacetiletý budějovický rodák hokejově rostl ve Švédsku, kde si i zahrál elitní seniorskou soutěž za Örebro. Na kontě má rovněž 42 startů v KHL za Slovan Bratislava. V Tipsport extralize oblékal dres Mountfieldu HK, Vítkovic a naposledy Zlína, jehož pádu do první ligy nedokázal zabránit. 

Zprávy ze dne 13. 5. 2022
15:26
13. 5. 2022
Motor České Budějovice

Dobrá zpráva pro fanoušky Českých Budějovic. Jejich oblíbenec Václav Karabáček bude pokračovat v dresu Motoru. Šestadvacetiletý útočník, který na jihu Čech působí už od konce roku 2018, se s vedením klubu dohodl na nové roční smlouvě. V minulém ročníku si majitel stříbra z mistrovství světa hráčů do 18 let 2014 připsal 13 kanadských bodů za pět gólů a osm asistencí.

Zprávy ze dne 5. 5. 2022
14:04
5. 5. 2022
Motor České Budějovice

Útočník Jakub Strnad bude působit v Českých Budějovicích. Třicetiletý hráč do Motoru přichází z pražské Sparty, které v uplynulé sezoně pomohl k postupu do finále play off. Jihočeši o jeho angažování informovali na svém oficiálním webu. Odchovanec Kladna a bývalý kapitán Rytířů se opět potká s trenérem Davidem Čermákem, jenž po sezoně opustil středočeský klub a stal se novým asistentem Jaroslava Modrého. Strnad v Českých Budějovicích podepsal roční smlouvu.

Útočník Jakub Strnad v dresu pražské Sparty
Zprávy ze dne 1. 5. 2022
8:38
1. 5. 2022
Motor České Budějovice

S prvními změnami před novou sezonou přichází i České Budějovice. Po odchodu asistenta trenéra Patrika Martince potřeboval najít Motor adekvátní náhradu - našel ji v Davidu Čermákovi. Nyní již bývalý kladenský kouč a sportovní manažer Rytířů, jak již dříve informoval iSport.cz, odchází na jih Čech jako nový kolega Jaroslava Modrého, zároveň se také ujme role hlavního skauta a ředitele akademie. Jihočeši rovněž představili i tři posily. Z Jihlavy se vrací dobře známý bek Ondřej Kachyňa. Ze Slavie se povedlo získat urostlého zadáka Mikuláše Hovorku. Dres Motoru rovněž bude oblékat útočník Vojtěch Tomeček. A ještě jedna skvělá zpráva pro budějovické fanoušky. Dosavadní jednička Dominik Hrachovina bude za jihočeský tým chytat i v příštích třech sezonách!  

Zprávy ze dne 26. 4. 2022
10:08
26. 4. 2022
Motor České Budějovice

Útočníci Martin Hanzl a Jakub Valský budou pokračovat v Českých Budějovicích, oba podepsali nové dvouleté smlouvy. Michal Vondrka si po další medailové sezoně zatím vzal čas na rozmyšlenou, jestli si prodlouží kariéru.

Smlouvy na další sezonu běží dvěma klíčovým útočníkům Milanu Gulašovi a Lukáši Pechovi, stejně jako talentovaným forvardům Matěji TomanoviJosefu Koláčkovi a Tomáši Chlubnovi. Do přípravy s A týmem půjdou v květnu i další mladíci Jaroslav PouzarAlexandr Remeš Jan Vavřík. Z obránců pak Jiří Remta a Martin Willmann.

Zprávy ze dne 13. 4. 2022
10:12
13. 4. 2022
Motor České Budějovice

38, 26, 36 a 39. Ne, to není losování Šťastných deseti, nýbrž věk nejproduktivnějších hráčů Motoru v play off. Před týmem, se kterým málokdo počítal a jenž nyní slaví bronz, však aktuálně leží těžká otázka. Kudy dál? Je jasné, že kádr postavený na hráčích na skloncích kariér se obmění. Více čtěte ZDE>>>

Zklamaní hráči Motoru
Zprávy ze dne 20. 1. 2022
15:06
20. 1. 2022
Motor České Budějovice

Vedení Českých Budějovic myslí na budoucnost, z prvoligových Litoměřic se jim povedlo získat talentovaného útočníka Josefa Koláčka. Devatenáctiletý reprezentant, který startoval i na posledním předčasně ukončeném mistrovství světa dvacítek, přichází do Motoru na hostování do konce sezony s opcí na přestup. Za Jihočechy by mohl nastoupit už v pátek na hřišti rodného Chomutova proti Kladnu.

Zprávy ze dne 4. 11. 2021
21:25
4. 11. 2021
Motor České Budějovice

Hokejový obránce Ondřej Slováček opouští extraligové České Budějovice a míří do Finska. Motor uvolnil sedmatřicetiletého beka krátce poté, co získal ze Sparty na hostování Martina Janduse. „Byla to jeho prosba. Není v tom nic proti nám nebo proti jeho působení v Motoru, ale zkrátka nás požádal, zda bychom mu nevyšli vstříc, že by chtěl pokračovat v zahraničí. To jsme učinili a budeme pokračovat v práci bez něj," uvedl vedoucí sportovního úseku a trenér Jaroslav Modrý na klubovém webu.

Zprávy ze dne 3. 11. 2021
15:15
3. 11. 2021
Motor České Budějovice

Sparťanský obránce Martin Jandus míří na hostování do Českých Budějovic. V Motoru bude působit do konce ledna, během 17 zápasů dosavadní sezony osmkrát asistoval.

Zprávy ze dne 28. 10. 2021
17:34
28. 10. 2021
Motor České Budějovice

Hokejistům Českých Budějovic vypomůže do konce kalendářního roku útočník Tomáš Šoustal. Čtyřiadvacetiletý účastník dvou juniorských mistrovství světa přichází do Motoru na hostování z Komety Brno. Za nový tým nastoupí už v pátek v Olomouci

Zprávy ze dne 14. 10. 2021
12:45
14. 10. 2021
Motor České Budějovice

Motor hlásí přestupovou bombu. Kádr sužovaný zraněními vyztuží bývalý kapitán reprezentace Jiří Novotný. Mistr světa z roku 2010 letos po někoika sezonách ve Švýcarsku ukončil kariéru a hrál jen krajskou ligu za českobudějovický Samson. Teď se ale rozhodl klubu, který jej vychoval pro velký hokej, ve složité situaci pomoci. Nastoupit by měl už v neděli ve vypjatém klání s Hradcem Králové.

Zprávy ze dne 17. 9. 2021
13:39
17. 9. 2021
Motor České Budějovice

Spekulace se potvrdily! České Budějovice vítají do svého kádru další posilu. Dres Motoru bude oblékat kanadský obránce Stuart Percy, který s vedením klubu podepsal roční kontrakt. Bek s 12 starty v NHL za Toronto Maple Leafs přichází jako náhrada za amerického zadáka Conora Allena, jenž se předčasně rozloučil s aktivní kariérou.

 

 

Zprávy ze dne 16. 9. 2021
16:13
16. 9. 2021
Motor České Budějovice

Do Tipsport extraligy se zřejmě chystá další posila ze zámoří. Na sociálních sítích se spekuluje o příchodu kanadského obránce Stuarta Percyho. Osmadvacetiletý zadák, který má na kontě 12 startů v NHL za Toronto, strávil poslední sezonu ve Finsku, kde hrál za tým Sport Vaasa. Kam rodák z Oakville zamíří? Mluví se o Českých Budějovicích, kterým by se hodila náhrada za amerického beka Conora Allena, jenž z rodinných důvodů předčasně ukončil profesionální kariéru.

Zprávy ze dne 9. 9. 2021
15:19
9. 9. 2021
Motor České Budějovice

Těsně před startem nové sezony přišly České Budějovice o jednu z opor v defenzivě. Americký obránce Conor Allen se z rodinných důvodů rozhodl předčasně ukončit profesionální kariéru. Vedení Motoru o tom informovalo na sociálních sítích. Kontrakt jednatřicetiletého rodáka z Chicaga tak bude rozvázán. Někdejší hráč New York Rangers v Česku strávil tři sezony, během nichž v dresu Plzně, Hradce Králové, Mladé Boleslavi a Budějovic odehrál celkem 114 zápasů včetně play off s bilancí 16 gólů a 15 asistencí.

Zprávy ze dne 4. 9. 2021
9:19
4. 9. 2021
Motor České Budějovice

Obránce Martin Bučko uspěl na zkoušce v Českých Budějovicích a v nadcházející sezoně bude oblékat dres Motoru. Jednadvacetiletý slovenský reprezentant hrál naposledy v Pardubicích.

Zprávy ze dne 30. 8. 2021
11:30
30. 8. 2021
Motor České Budějovice

Mohutné posilování Českých Budějovic nebere konce! Před startem nové sezony k Jihočechům přichází další posila. Dres Motoru bude nově oblékat zkušený útočník Jakub Valský. Bývalý hráč Liberce, Kladna či Komety podepsal roční smlouvu. Nicméně s příchodem dvaatřicetiletého mistra extraligy z roku 2016 dochází i k jednomu škrtu. Tým kouče Jaroslava Modrého opouští francouzský legionář Gabin Ville

Zprávy ze dne 26. 8. 2021
14:54
26. 8. 2021
Motor České Budějovice

Mocně posilující Motor České Budějovice vítá další novou tvář. Tým, který přivedl zkušené útočníky Milana Gulaše a Lukáše Pecha či reprezentačního brankáře Dominika Hrachovinu, posílí 25letý lotyšský obránce Kristofers Bindulis. Rodák z Rigy dříve patřil Washingtonu, v NHL ale během tří let nováčkovského kontraktu nenaskočil, hrál na farmách v AHL a ECHL. Uplynulý ročník strávil v německém Krefeldu, v tom nadcházejícím navlékne dres Motoru.

Zprávy ze dne 23. 8. 2021
15:35
23. 8. 2021
Motor České Budějovice

Zkušený útočník Jiří Ondráček se oficiálně stává další posilou Českých Budějovic před novou sezonou. Třiatřicetiletý forvard, který většinu kariéry strávil v rodném Zlíně, obstál na zkoušce v Motoru a svými výkony si řekl o smlouvu do konce blížícího se ročníku s možností opce. Mistr extraligy z roku 2014 tak může v barvách Jihočechů dosáhnout na metu 700 zápasů v nejvyšší soutěži.

  

Zprávy ze dne 16. 8. 2021
10:03
16. 8. 2021
Motor České Budějovice

V Českých Budějovicích dochází k několika změnám v kádru. Potenciální další posilou Motoru by se mohl stát zkušený útočník Jiří Ondráček. Někdejší dlouholetý hráč Zlína, který se po konci minulé sezony nedomluvil s mateřským klubem na nové smlouvě, přichází k Jihočechům na zkoušku. Trenérský tým Jaroslava Modrého naopak v přípravě již nepočítá s obráncem Ivanem Lytvynovem a útočníky Adamem Raškou a Matoušem Hrubcem.

Zprávy ze dne 19. 7. 2021
17:26
19. 7. 2021
Motor České Budějovice

Přípravu na ledě dnes odstartoval Motor. Na prvním tréninku se hlásily všechny velké letní posily včetně Milana Gulaše, Lukáše Pecha či Dominika Hrachoviny. O místo v kádru se bude ucházet i slovenský reprezentační bek Martin Bučko, který hrál naposledy za Pardubice.

 

Slovenský reprezentační bek Martin Bučko je na zkoušce v Motoru
Zprávy ze dne 30. 6. 2021
9:26
30. 6. 2021
Motor České Budějovice

Talentovaný obránce Šimon Kubíček se po roce stráveném v Tipsport extralize a první lize vrací do zámoří. Devatenáctiletý reprezentant, který uplynulý ročník oblékal dres Českých Budějovic a prvoligových Litoměřic, bude hrát juniorskou soutěž Western Hockey League za Edmonton Oil Kings. Do kanadského klubu byl účastník dvou mistrovství světa dvacítek vyměněn v lednu z týmu Seattle Thunderbirds, kde působil dvě sezony. V české nejvyšší soutěži odehrál rodák z Jindřichova Hradce 21 utkání, v nichž si připsal tři body za gól a dvě asistence.

Zprávy ze dne 1. 6. 2021
18:18
1. 6. 2021
Motor České Budějovice

Vedení Českých Budějovic nemá dost a dál zbrojí na novou extraligovou sezonu! Jak již dříve informoval iSport.cz, Motor dotáhl příchod zkušeného útočníka Michala Vondrky, jenž se do mateřského klubu vrací (podobně jako Milan Gulaš) po takřka sedmnácti letech! S Jihočechy uzavřel bývalý reprezentant roční smlouvu. „Jsme moc rádi, že se do klubu vrací další odchovanec. Věříme, že nám pomůže svými zkušenostmi, a hlavně, že bude příkladem mladším spoluhráčům,“ řekl pro klubový web Patrik Martinec, asistent trenéra a hlavní skaut Budějovic. 

Zprávy ze dne 10. 5. 2021
14:06
10. 5. 2021
Motor České Budějovice

České Budějovice pokračují ve velkolepém posilování. Získali novou jedničku do brány! Podle dřívějších informací iSport.cz přichází do Motoru z Finska brankář Dominik Hrachovina. Český reprezentant podepsal na jihu Čech roční kontrakt po sezoně v Tappara Tampere, která se mu po osobní stránce zrovna nepovedla. "Letos měl ve Finsku špatnou sezonu. Věříme, že my jako klub mu pomůžeme se vrátit k výkonům, které předváděl v předchozím ročníku v Liberci a on pomůže nám a bude plnit roli jednoznačné jedničky a zařadí se opět mezi nejlepší brankáře extraligy," řekl asistent trenéra Patrik Martinec pro klubový web. V jihočeském klubu tak oficiálně končí slovenský gólman Marek Čiliak, u kterého Motor využil klauzuli ve smlouvě.

Zprávy ze dne 7. 5. 2021
14:34
7. 5. 2021
Motor České Budějovice

Další posilu hlásí Motor. Na jih Čech se stěhuje zkušený obránce David Štich, který v posledním ročníku nastupoval za Litvínov. Důrazný bek podepsal v Českých Budějovicích roční smlouvu a stal se už devátou posilou týmu, který v uplynulém extraligovém ročníku skončil poslední. Po Plzni, Liberci, Slavii, Vítkovicím, Mladé Boleslavi, Chomutovu a Litvínovu půjde pro něj už o osmý tým, jehož dres v rámci české nejvyšší soutěže obleče.

Zprávy ze dne 5. 5. 2021
10:15
5. 5. 2021
Motor České Budějovice

Františka Antonína Gerstnera 7, České Budějovice. Tak zní současná adresa Milana Gulaše. Explzeňský bourák se v pondělí ráno vydal na první sraz nového týmu a po něm pro Sport vyhlásil, na co se mohou místní těšit. „Já a další zkušení kluci chceme ostatní nakazit vítěznou mentalitou. Nevidím důvod, proč bychom nemohli hrát nahoře,“ pravil pětatřicetiletý nejproduktivnější hráč extraligy posledních sezon. Celý rozhovor s hvězdnou budějovickou posilou čtěte ZDE>>>

VIDEO
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud