27. dubna 2024 • 12:45

Přestupy v extralize ONLINE: Vary vítají odchovance. Medailista v Hradci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
30. 1. 2024
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 30. 1. 2024
21:07
30. 1. 2024
Dynamo Pardubice

Chvíli poté, co Pardubice porazily Plzeň na svém ledě 3:1, informovaly fanoušky obou týmů o zajímavé novince. Dochází k trejdu mezi Dynamem a Indiány. Do kádru lídra základní části extraligy se stěhuje řízný obránce Michal Houdek, k Západočechům naopak míří slovenský bek Martin Bučko. „Pro play off se obránce s podobnou typologií bude hodit,“ řekl sportovní manažer Pardubic Dušan Salfický pro klubový web na Houdkovu adresu.

Zprávy ze dne 30. 1. 2024
16:20
30. 1. 2024
 

Čekáte, že příchod Zacka Kassiana do Sparty je největší bombou pro Tipsport extraligu před koncem přestupového období? Zbrojení ještě dost možná není konec. Čile se spekuluje, že ze zámoří zamíří do Česka ještě dva hráči. Jedním z nich je Nicolas Beaudin (24). Kanadský obránce nedávno rozvázal kontrakt s organizací Montreal Canadiens. Koho posílí? 27. hráče draftu NHL 2018 má vábit opět Sparta! Ale pozor, brněnská Kometa by mohla přijít ještě se zvučnějším jménem – Codym Eakinem (32). Centr rovněž z Kanady má na kontě 701 startů v NHL a v probíhajícím ročníku se představil pouze na Spengler Cupu.

Kanadský obránce Nicolas Beaudin má údajně namířeno do Sparty Kanadský útočník Cody Eakin by si měl údajně zahrát v Tipsport extralize

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud