27. ledna 2015 • 12:29

Karlovy Vary a Slavia dostaly pokuty za chování diváků

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Disciplinární komise hokejové extraligy potrestala Karlovy Vary a Slavii pokutou za chování diváků. Karlovarský klub musí zaplatit 20 tisíc korun za vhozenou plechovku piva na led v první třetině pátečního utkání 40. kola s Litvínovem a Slavia pět tisíc korun za vhozený zapalovač na plochu ve druhém dějství duelu s Olomoucí.


Na západě Čech mají s chováním příznivců opakované problémy. "Jednalo se o čtvrté provinění klubu v sezoně a klub byl na možnost podobného postihu upozorněn. Klub byl také upozorněn, že prodej nápojů v plechových obalech je při extraligových utkáních zakázán," uvedl předseda disciplinární komise Karel Holý v tiskové zprávě. U Slavie se jednalo o druhé podobné provinění klubu v sezoně.

Disciplinární komise se také zabývala chováním vítkovického trenéra Ladislava Svozila v nedělním duelu 41. kola proti Karlovým Varům, kouč dostal za své jednání u kabin rozhodčích za nesportovní chování napomenutí. "Přihlédl jsem k tomu, že podle zápisu nevystupoval vůči rozhodčím agresivně, neužil vulgárních výrazů a jednalo se o první podobné provinění v sezoně," uvedl Holý.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud