24. října 2018 • 07:31

Můžeme mít dobrý pocit, řekl Hruška po těsné prohře s Realem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Plzeňský brankář Aleš Hruška si premiéru v Lize mistrů odbyl rovnou na stadionu Realu Madrid a proti věhlasnému obhájci trofeje předvedl několik dobrých zákroků. Úterní porážka 1:2 dvaatřicetiletého fotbalistu mrzela, ale z výkonu Viktorie měl dobrý pocit.


"Asi dobré, ale výsledek furt prohra, takže takové neutrální," řekl Hruška novinářům po zápase v Madridu. "Nechali nás hrát, tak jsme hráli. Asi to nevypadalo tak, jak oni chtěli. Takže pocit můžeme mít dobrý," doplnil plzeňský brankář.

To, že dostane mezi tyčemi šanci místo slovenského spoluhráče Matúše Kozáčika, zjistil od trenéra Pavla Vrby až těsně před utkáním s Realem. "Dozvěděl jsem se to okolo šesté hodiny, vzal jsem to v pohodě jako vždycky," přiznal s úsměvem Hruška, který za Viktorii odchytal čtvrtý soutěžní duel po sobě.

Západočeši sice v Madridu poprvé inkasovali už v 11. minutě od Karima Benzemy, ale vytvořili si velké příležitosti. Na druhý gól Marcela z 55. minuty dokázal odpovědět Patrik Hrošovský a Real se musel spokojit s hubenou výhrou. "V první půli jsme tam měli tři šance. To vyděsí asi každého, i Real Madrid. Závěr byl takový, že se do nás nepustili, ale hráli na to vítězství 2:1," konstatoval Hruška.

Souboj s vítězem posledních tři ročníků Ligy mistrů na slavném stadionu Santiago Bernabéu pro něj byl výjimečný. "Podle mě fotbalista z Čech nemůže hrát asi větší zápas než na Realu Madrid," prohlásil Hruška.

"Člověk si to chce užít. Snažil jsem se to neřešit, ale pohltí vás ta atmosféra i celkově to, že hrajete proti Realu Madrid," dodal bývalý gólman Příbrami nebo Mladé Boleslavi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud