17. ledna 2019 • 14:32

Svoboda přišel o další funkci. Kvůli alkoholu za volantem skončil u osmnáctky

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistr světa z roku 2005 Adam Svoboda byl kvůli autonehodě pod vlivem alkoholu odvolán také z funkce trenéra brankářů hokejové reprezentace do 18 let. Rozhodl o tom dnes výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje.



Čtyřicetiletý Svoboda v sobotu v podvečer mezi Přeloučí a Valy přejel se svým volvem do protisměru a srazil se s felicií. Řidiči obou vozidel utrpěli lehčí zranění a byli převezeni do nemocnice. Vítězi extraligy se Slavií a Plzní poté policisté podle Pardubického deníku naměřili 1,8 promile alkoholu.

Bývalý gólman kvůli nehodě už v pondělí skončil ve funkci trenéra brankářů extraligových Pardubic, do které byl jmenován před sezonou. Poslední celek nejvyšší soutěže prožívá nepříjemné období i mimo led. V létě měl po autonehodě pozitivní test na kokain obránce Petr Čáslava, jenž je asistentem trenéra Ladislava Lubiny.

Volvo gólmana Adama Svobody skončilo i s vystřelenými airbagy mimo vozovku
Volvo gólmana Adama Svobody skončilo i s vystřelenými airbagy mimo vozovku

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud