16. února 2019 • 19:57

Hlasy po utkání fotbalové ligy Ostrava - Liberec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 21. kola první fotbalové ligy Baník Ostrava - Slovan Liberec (2:1):


Bohumil Páník (trenér Ostravy): "V první půli jsme tahali za kratší konec. Soupeř byl lepší ve středu pole, ale ve druhé půli jsme ho vykryli lépe, dostávali jsme se do akcí a dali jsme i gól. Otevíralo se nám to pak, přišel druhý gól a bylo jasné, že soupeř bude riskovat, aby dal kontaktní, což se mu podařilo. Soupeř byl technicky vyspělý, nepříjemný hlavně v šestnáctce, ale nám dneska zahráli výborně oba stopeři a dokázali Kozáka uhlídat. Odskočili jsme soupeři, který nás chtěl dneska doskočit, to je pro psychiku mužstva velmi dobré."

Zsolt Hornyák (trenér Liberce): "Jsme zklamání, co se týká výsledku. Ale hráčům musíme poděkovat za bojovnosti. Jeli jsme tu minimálně pro remízu, ve druhé půlce jsme udělal dvě hrubky a domácí nás potrestali. Přizpůsobili jsme se nakopávaným míčům, nabádali jsm hráče, abychom hráli více po zemi. Je škoda, že jsme ten gól dali až za stavu 0:2. Šli jsme do vabanku se třemi beky. Musa šel vedle Kozáka, bylo to lepší, ale bod nemáme. Měli jsme minimálně uhrát remízu."

Milan Baroš (útočník Ostravy): "Hrozně moc důležité vítězství, protože to bylo opravdu hodně těžké utkání. Potvrdilo se, že Liberec má kvalitu. Hráli dobře kombinačně, my jsme první poločas trošku zaspali. Byli jsme všude pozdě, oni víc drželi balon, takže jsme si to museli v poločase vyříkat. Druhá půle byla od nás už daleko lepší. Věděli jsme, že to rozhodne první gól, naštěstí jsme ho dali my. Pak jsme přidali ještě jeden a vyhráli jsme zaslouženě."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud