24. září 2018 • 17:09

Tak dopadl Povětkin. Ruský boxer ukázal zničený obličej po K.O.

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vydržel přes polovinu plánovaných kol, ale pak už šel k zemi. Ruský boxer Alexandr Povětkin ukázal, jak vypadá jeho obličej po sobotní porážce s Anthony Joshuou ve Wembley, ve kterých britský šampion obhájil pásy organizací WBA, WBO, IBF a IBO.



Detaily z Povětkinova profilu na Instagramu ukázaly, jak ostré byly Joshuovy údery. Povětkin sice začal duel slibně a zasáhl soupeřův nos, ze kterého začala téct krev, pak už však postupně britský boxer přebíral iniciativu a v sedmém kole Povětkina knokautoval poté, co ho předtím už jednou poslal k zemi.

Zdrcujícímu vítězství odpovídalo, jak vypadal Povětkin v obličeji. Krvavé šrámy kolem obou očí a náplast zakrývající největší ránu nad obočím.

Podle ruského boxera Andreje Sirotkina měl Povětkinův kouč ukončit zápas už poté, co došlo k prvnímu sražení jeho svěřence. K takovému kroku byl připravený až po druhém pádu, ale předešel ho rozhodčí.

„Je jasné, že boxer bude bojovat až do úplného konce, ale také bylo zřejmé, že se už nemá šanci se vzpamatovat. Proč pokračovat v takovém věku?“ narážel Sirotkin v rozhovoru pro Sovětskij sport na věkový rozdíl obou soupeřů. Povětkin je o 11 let starší než Joshua.

Pěsti stranou. Jakmile zápas skončil, došlo v zákulisí k férovému gestu. Joshua přišel Povětkinovi pogratulovat k jeho výkonu.

Vítěz Anthony Joshua přišel po zápase pogratulovat Alexandru Povětkinovi do šatny
Vítěz Anthony Joshua přišel po zápase pogratulovat Alexandru Povětkinovi do šatny

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud