14. srpna 2020 • 14:35

Sparta, bu*erantů parta? Fungovalo to, směje se Siegl. "Přiznal" Discoland

Autor: pav, TV iSport
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pamatujete, když "železné Spartě" patřila Praha? Horst Siegl se v pořadu Karlos Show na popud moderátora, bojovníka Karlose Vémoly, rozpovídal o tom, jak veleúspěšná generace letenského klubu slavila svoje triumfy. „Ono se říkalo „Sparta bu*erantů parta“. Opravdu to fungovalo,“ rozesmál diváky v klubu Goldfingers a hosty Jozefa Chovance a Antonína Panenku.



„Zaplaťpánbůh, že nebyly telefony!“ spráskl ruce Siegl při Vémolově otázce na oslavy sparťanských výher. Letenští za to prý uměli vzít, i když se zvládali krotit. „Pamatuju si, že jsme chodili do Discolandu. Byli jsme mužstvo, dali jsme si panáčka, ale věděli jsme svoje mantinely. Ten sled zápasů byl takový, že jsme si něco dali, ale na další mač jsme byli v pořádku,“ vysvětlil.

Hosty v Karlos Show byli bývalí skvělí fotbalisté Antonín Panenka, Jozef Chovanec a Horst Siegl
Hosty v Karlos Show byli bývalí skvělí fotbalisté Antonín Panenka, Jozef Chovanec a Horst Siegl

I když v médiích si pak často přečetli jiné věci. „Vyhráli jsme, druhý den jsme přišli na trénink a viděli jsme, že bylo napsáno: Siegl ověšen zlatem v hodnotě družstevní garsonky… Že jsem tam řádil,“ dozvěděl se o svých výkonech na oslavách legendární kanonýr.

Podle Siegla měla tehdejší Sparta úspěchy i kvůli tomu, že její hráči spolu trávili skoro veškerý čas. „Byli jsme parta… Ono se říkalo „Sparta bu*erantů parta“. Opravdu to fungovalo, protože jsme byli furt spolu,“ rozesmál diváky v sále. „Jeden den v týdnu si byl doma, jinak pořád na soustředění, takže jsme byli na sebe zvyklí, stále spolu. Proto byly i ty úspěchy.“

Podívejte se na celý díl Karlos Show s hvězdnými fotbalovými hosty Antonínem Panenkou, Jozefem Chovancem a Horstem Sieglem:

KARLOS SHOW: Vémola a legendy fotbalu. Klobása, limonáda a šlo se hrát
Video se připravuje ...

Skvělý kluk i hráč! Sparťanské legendy vypráví o Jiřím Novotným
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud