Ondřej Němec
22. května 2022 • 02:25

Vémola o výhře bez radosti: vyhrožoval mu Marpův trenér! Co odveta?

Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výhra, která nepřinesla tolik radosti, kolik čekal. Karlos Vémola sice porazil Marpa v boxerské bitvě technickým knockoutem ve čtvrtém kole, avšak na základě rozhodnutí ringového rozhodčího. Ten souboj ukončil pro neaktivitu poraženého. Nejenže takový výsledek rozladil publikum v O2 areně, ale také členy Marpova týmu. 



Jeden z Marpových koučů tak odmítl podat Terminátorovi ruku a ještě mu prý vyhrožoval. „To, jak se ke mně pak choval jeho trenér, že mi ani nepodal ruku v rohu… Tenhle člověk nemá na sportovním utkání co dělat. Tohle je sport gentlemanů,“ podivoval se Vémola v rozhovoru pro iSport.cz.

„Jak se zachoval i po bitvě, jak říkal, že si mě najde… Ten frajer zamrznul někde v devadesátkách. Kde by mě hledal? Vždyť ví, kde jsem. Přece se nebudu někde prát po zápase. S nějakým zahořklým trenérem. Toho frajera neznám, nikdy jsem o něm nic špatnýho neřekl, nic špatnýho si o něm nemyslím. Má o mě nějaký obrázek z médií a takhle se chová? Vyhrožovat, že si mě najde... Ať si mě najde,“ divil se Vémola výhružkám.

Vítěz také okomentoval negativní reakce publika, které se nechtělo spokojit s podobným ukončením zápasu.

„Je to smutný, že je takový konec v takovémhle souboji,“ přiznal Terminátor. „V těchto velkých zápasech by to měli rozhodčí pouštět možná trochu víc, ono by to stejně jinak neskončilo a lidi to fakt pochopí, až uvidí opakované záběry.“

Podle Terminátora se jen urychlil jeho triumf, ke kterému průběh souboje směřoval.

Velkolepý nástup Marpa k zápasu s Karlosem Vémolou
Velkolepý nástup Marpa k zápasu s Karlosem Vémolou

„Systematicky jsem ho unavoval, aniž bych se otvíral, protože on tu ránu fakt měl. Vždycky, když mě trefil, tak jsem to cítil,“ přiznal bijec. „Je to nejtvrdší zpěvák v republice!“ dodal na účet Marpa.

Vzniklá situace nastolila otázku možné odvety.

„Podle toho, co se děje, to vypadá na odvetu. Záleží na tom, kdo to zaplatí. Když mi někdo nabídne větší peníze, než jsem dostal dneska, domluvíme se,“ smál se Vémola.

Byť situace po zápase nebyla ideální, nenechal si populární bojovník zkazit náladu. „Mám radost za všechny lidi kolem mě, jsou všichni šťastný,“ pochvaloval si. „Když ale něco dopadne přesně, jak jste čekali, kolo po kole, tak té radosti není zas tolik. Ne že jsem to nečekal, já jsem to věděl. Je to problém lidí, kteří mi nevěřili,“ zakončil Terminátor rozhovor s úsměvem na tváři.

SESTŘIH z OKTAGONU: Vémola vs. Marpo. Vítězství Terminátora ve čtvrtém kole
Video se připravuje ...

ONLINE PŘENOS - Oktagon Vémola vs.Marpo
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
David Vachalec, iSport.cz David Vachalec, iSport.cz Karlos Vémola Karlos Vémola Marpo Marpo Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz
Obnovit
Zprávy ze dne 22. 5. 2022
2:35
22. 5. 2022
Karlos Vémola

Výhra, která nepřinesla tolik radosti, kolik čekal. Karlos Vémola sice porazil Marpa v boxerské bitvě technickým knockoutem ve čtvrtém kole, avšak na základě rozhodnutí ringového rozhodčího. Ten souboj ukončil pro neaktivitu poraženého. Nejenže takový výsledek rozladil publikum v O2 areně, ale také členy Marpova týmu. Jeden z koučů tak odmítl podat Terminátorovi ruku a ještě mu prý vyhrožoval. Více čtěte zde >>>

Zprávy ze dne 22. 5. 2022
1:20
22. 5. 2022
Karlos Vémola

Podívejte se na rozhovor s Karlosem Vémolou po jeho trochu hořké výhře nad Marpem!

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 21. 5. 2022
0:00
21. 5. 2022
Marpo

„Mrzí mě to, nevím proč to bylo odmávaný,“ říká Marpo a publikum tleská a skanduje v jeho prospěch.

Zprávy ze dne 21. 5. 2022
23:57
21. 5. 2022
Ondřej Němec, redaktor iSport.cz

Na vítězství Vémoly technickým knockoutem reaguje hala bučením a pískáním. Vémola mluví na publikum, to ale hlasitě bučí. Terminátorovy argumenty nepřijímá.

Zprávy ze dne 21. 5. 2022
23:54
21. 5. 2022
Ondřej Němec, redaktor iSport.cz

Mnoho diváků bude zjevně odcházet z turnaje s pocitem hořkosti.

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud