Ondřej Němec
4. prosince 2022 • 08:20

Pekelná bitva! Kozma chce ztracený titul, vítěz mluvil o mlácení do sloupu

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wow! Další zápas Davida Kozmy nabídl opět neuvěřitelně silný zážitek. Tentokrát však „Růžový panter“ padl. Technickým knockoutem ve třetím kole ho z trůnu velterové divize srazil brazilský dravec Kaik Brito. „Kozmu ohromně respektuju. Měl jsem pocit, že mlátím do sloupu a mám ruce hrozně rozmlácený,“ uznal po pekelném souboji vítěz. Na tiskové konferenci po turnaji Oktagon 37 pak bývalý šampion prohlásil, že bude chtít titul zpět. Řeč byla také o souboji Kincl vs. Vémola.



Člověka je možné zničit, ale ne porazit. Tato slova Ernesta Hemingwaye asi nejlépe vysvětlují to, co předvedl David Kozma v souboji s Kaikem Britem. Prohru zkrátka nehodlal přijmout. Proto o konci souboje musel rozhodnout sudí v kleci. Český bijec byl během třech kol několikrát blízko knockoutu, ve tváři měl krvavé šrámy, oči nedokázaly zaměřit soupeře, přesto dál pokračoval v boji. Skutečně neuvěřitelný výkon.

Vítěz a nový šampion Brito nicméně dokázal, že bude skvělým novým králem veltrové divize Oktagonu, protože zvládl přemoci někoho takového. „Jako úplně první bych chtěl poděkovat Bohu, že tady jsem, to on mi tohle všechno umožnil,“ řekl po zápase vítěz. „Kozma nevěděl, jak silný jsem. Je to neuvěřitelný srdcař. Je to ale neuvěřitelně tvrdý bojovník,“ pochválil poraženého.

To „Růžový panter“ neskrýval zklamání. „Cítím se už dobře, trochu se ještě motám. Jenom mě trápí prohra, že už nejsem šampion,“ přiznal Kozma. „Chuť získat to zpátky bude extrémní. Už jsem si zvykl na to být šampion. Celou dobu jsem o sobě věděl, i když to rozhodčí ukončil. Ale kluci z rohu mi říkali, že už to na ukončení bylo.“

Nový šampion vysmekl poklonu českému soupeři ještě na tiskové konferenci po turnaji. „Věděl jsem, že to bude tvrdá bitva, ale až takhle tvrdou jsem ji nečekal,“ uznal Brito. „Kozmu ohromně respektuju. Měl jsem pocit, že mlátím do sloupu a mám ruce hrozně rozmlácený.“

Souboj Kincl vs. Vémola ? Pořád se jede plán A

Novináři se promotérů ptali i na hlavní duel dalšího galavečera s číslovkou 38, konkrétně na to, zda Karlos Vémola bude moci nastoupit na konci roku v pražské O2 areně proti Patriku Kinclovi, když v současnosti leží v nemocnici se silným zánětem.

„O stoprocentním zdravotním stavu se u těhle kluků nedá nikdy mluvit. Takže dokud Karlos zápas neodvolá, nebo já se s jeho doktory nedomluvím, že to nestojí za to a prostě to nebude, je ten zápas ve hře,“ uvedl český šéf Oktagonu Ondřej Novotný .

„Podle mých informací to zatím není tak, že by to ohrožovalo zápas a bez nějakých možnosti se vrátit do tréninku. Všichni mi říkají, v jaký je Karlos fantastický formě. Nedokážu to posoudit odsud z Ostravy, když je celou dobu v nemocnici, jestli ty čtyři nebo pět dní bez tréninku budou tak zničující. Ale budeme to řešit. Máme i náhradní plány pro takové zápasy. Takže za mě jedeme pořád plán A bez toho, že bych se nějak moc trápil,“ tvrdil Novotný.

A kdo by mohl být ve hře jako případně náhradní soupeř pro Kincla? Třeba poslední Vémolův protivník. „Aleksandar Ilič je určitě zajímavá varianta,“ doznal promotér.

ONLINE PŘENOS - Oktagon 37
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
David Kozma David Kozma Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 12. 2022
18:33
3. 12. 2022
 

Nyní přichází na řadu souboj ve střední váze Rahmane Abdel Driai (Alžír) vs. Robert Bryczek (Polsko).

Zprávy ze dne 3. 12. 2022
18:29
3. 12. 2022
 

Galavečer Oktagon 37 v Ostravě již sice začal, ale do hlavního zápasu zbývá času ještě dost. Ve volné chvíli se můžete podívat na rychlý sestřih zápasu Davida Kozmy s Petrem Knížetem

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 3. 12. 2022
18:24
3. 12. 2022
 

První zápas vyhrál český bojovník Matěj Kuzník, jeho soupeř Ozan Aslaner z Německa si totiž v prvním kole nepříjemně poškodil koleno.

Oktagon 37: MATĚJ KUZNÍK vs. Ozan Aslaner (Německo) Oktagon 37: MATĚJ KUZNÍK vs. Ozan Aslaner (Německo)
Zprávy ze dne 3. 12. 2022
18:19
3. 12. 2022
 

Vstupní zápas turnaje Oktagon 37 Matěj Kuzník vs. Ozan Aslaner můžete zhlédnout zdarma na YouTube.

Zprávy ze dne 3. 12. 2022
18:12
3. 12. 2022
 

Turnaj začíná, jako první se představí Matěj Kuzník a Ozan Aslaner.

Oktagon 37 v Ostravě
Zprávy ze dne 3. 12. 2022
15:44
3. 12. 2022
 

Při setkání tváří v tvář působili oba aktéři hlavního zápasu Kozma vs. Brito mimořádně vyrovnaně a odhodlaně. V noci nás čeká určitě velmi zajímavý střet. 

Veřejné vážení před velkým duelem Kozma vs. Brito
Zprávy ze dne 3. 12. 2022
14:34
3. 12. 2022
David Kozma

Připomeňte si v rychlém sestřihu jednu z nejbrutálnějších bitev Davida Kozmy, kterou si prošel 29. května 2021 s Brazilcem Leandrem Silvou

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 3. 12. 2022
13:29
3. 12. 2022
David Kozma

Král veltrové váhy Oktagonu David Kozma bude dnes večer znovu obhajovat pás šampiona. Úspěšný český gladiátor vlastní titul největší tuzemské organizace od roku 2018. Během sportovní kariéry si ale musel několikrát přivydělávat, aby se uživil. Pracoval tak například pro zaniklou Bohemia Energy, smažil kuřata v KFC nebo hlídal vilu. Na nelehké chvíle ale už vzpomíná s humorem, což dokázal v pořadu Fight Cast One.

VIDEO
Video se připravuje ...
Zprávy ze dne 3. 12. 2022
13:18
3. 12. 2022
Ondřej Němec, redaktor iSport.cz

Za připomenutí rozhodně stojí nemilosrdná pětikolová bitva Kaika Brita s českým veteránem Petrem Knížetem. Kterou nakonec Brazilec na body prohrál poté, co si hned v úvodu duelu narazil pravačku, takže ji nemohl naplno využívat.
Vítěz "Monster" Kníže odcházel z duelu se zlomeným nosem. 

 

Zprávy ze dne 3. 12. 2022
13:11
3. 12. 2022
 

Oba bojovníci, jak David Kozma, tak Brazilec Kaik Brito, včera splnili váhový limit velterové divize (do 77 kg), a mohou se tak utkat o pás šampiona. Ten drží český bijec už od 17. listopadu 2018.

Vážení před velkým duelem Kozma vs. Brito Vážení před velkým duelem Kozma vs. Brito Vážení před velkým duelem Kozma vs. Brito

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud