Marek Stodůlka
12. září 2020 • 20:30

Sexuální útok a exhibice? McGregor měl závodit s princeznou, ale zatkli ho!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlý kluk světového MMA... Conor McGregor se dostal do dalšího obrovského průšvihu. Na Korsice se měl společně s monackou princeznou Charlene účastnit závodu na 180 km na vodním kole, místo toho skončil na policii pro podezření ze sexuálního napadení. „Conor McGregor důrazně odmítá všechna obvinění. Byl vyslechnut a propuštěn,“ řekli zástupci irského bojovníka portálu TMZ.



Conor McGregor bohužel pro všechny fanoušky MMA zápasí mnohem více s policií než v oktagonu. Momentálně se tak místo jízdy na vodním kole pro dobrou věc opět řeší průšvih irské hvězdy. Bývalý dvojnásobný šampion byl předveden kvůli události, kterou státní zástupci popsali jako pokus o sexuální útok a exhibicionismus.

Conor McGregor na Instagramu oznámil svatbu
Conor McGregor na Instagramu oznámil svatbu

„Z důvodu stížnosti podané 10. září, v níž bylo popsáno chování, které by se dalo nazvat jako pokus o sexuální útok a exhibicionismus, byl pan Conor Anthony McGregor předmětem výslechu na policii,“ stojí v oficiálním prohlášení. Žádné další detaily ohledně obžaloby nebyly prozatím zveřejněny.

Irský bojovník, jenž je podle svých slov v důchodu, se v oktagonu naposledy objevil 18. ledna, když za čtyřicet sekund knokautoval Američana Donalda Cerroneho.

McGregor se však stále neodhlásil z testovacího programu antidopingové organizace USADA, a tak je možné, že se v kleci ještě představí. Momentálně však musí řešit nepříjemnější záležitosti.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud